Όπως σε κάθε διοργάνωση βραβείων, έτσι και φέτος τη βραδιά της απονομής των Χρυσών Σφαιρών, εκτός από τους νικητές, ξεχώρισαν οι λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί. Μπορεί τα βραβεία να σάρωσε η Κέιτ Γουίνσλετ … το κόκκινο χαλί, όμως, είχε τις δικές του νικήτριες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πιο εντυπωσιακή παρουσία ήταν αυτή της Τζένιφερ Λόπεζ. Η Λατίνα τραγουδίστρια κυριολεκτικά τράβηξε όλα τα φλας των φωτογράφων αφού εμφανίστηκε με χρυσή τουαλέτα του οίκου  Marchesa που αφήνει ακάλυπτη όλη την πλάτη. Την εμφάνιση ολοκλήρωσε με κοσμήματα Lorraine Schwartz στις ίδιες αποχρώσεις της τουαλέτας.

Ξεχωριστή εμφάνιση ήταν και αυτή της Αντζελίνα Τζολί η οποία έλαμψε μέσα από την τουαλέτα του Atelier Versace. Μπορεί η συγκεκριμένη τουαλέτα που προτίμησε να μην τόνιζε την περιοχή της κοιλιάς, αφού ήταν αρκετά χυτή στη μέση, το βαθύ της σκίσιμο όμως έδειχνε όλη την γάμπα της και τις σατέν Jimmy Choo γόβες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κόκκινο του πάθους επέλεξε η Εύα Λονγκόρια και πραγματικά έκλεψε την παράσταση. Η κατακόκκινη στράπλες τουαλέτα με μακριά ουρά του οίκου Acra έλαβε τις καλύτερες κριτικές από όλους τους παρευρισκόμενους και ανέδειξε το φλογερό ταμπεραμέντο της ηθοποιού.

Από τις εντυπωσιακότερες παρουσίες ήταν και αυτή της  Μπιγιονσέ η οποία φόρεσε στράπλες ασημί τουαλέτα Elie Saab με βαθύ σκίσιμο και γραμμές οι οποίες αναδείκνυαν τέλεια τις καμπύλες της. Εξίσου εντυπωσιακά ήταν και το κοσμήματα που είχε επιλέξει, διαμαντένια σκουλαρίκια και περιδέραιο της Lorraine Schwartz.

Λευκή τουαλέτα Dior από ταφτά προτίμησε η Εύα Μέντες και δεν έμεινε ασχολίαστη ούτε από τον παρουσιαστή της βραδιάς ο οποίος την συνεχάρη για την επιλογή της. Την εμφάνιση ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό γαλάζιο κολιέ από τον οίκο Van Cleef & Arpels και clutch ασημί τσαντάκι Salvatore Ferragamo.   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης