Τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα κομμάτια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει. Εκτός από χρήσιμα, είναι και η τελευταία πινελιά για να ολοκληρωθεί το ντύσιμό σας. Φέτος το χειμώνα τα αξεσουάρ πρωταγωνιστούν και χαρίζουν λάμψη στις εμφανίσεις σας.

Κοσμήματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα υπερμεγέθη κοσμήματα είναι το απόλυτο must του χειμώνα. Αγαπημένα κομμάτια της σεζόν είναι τα μπρασελέ και τα κολιέ με ιδιαίτερη έμφαση στις μεγάλες πέτρες και τις μακριές αλυσίδες με κέρματα και φλουριά.                              

Γούνες 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γούνινα αξεσουάρ θα συναντήσουμε σε μανίκια, γιακάδες και για τις πιο τολμηρές, σε φούστες. Ιδιαίτερη τάση φέτος είναι και τα γούνινα κασκόλ, τα οποία θα σας ζεστάνουν τις κρύες μέρες του χειμώνα αλλά θα σας χαρίσουν και μοναδικό στιλ.

Κασκόλ και φουλάρια

Τα κασκόλ και τα φουλάρια έχουν την τιμητική τους. Μπορείτε να τα φορέσετε στη δουλειά, στις εκδρομές ακόμα και στις βραδινές σας εξόδους.

Καλσόν και κολάν

Η μόδα φέτος προστάζει ακόμα και για τις πιο επίσημες εμφανίσεις, χοντρά αδιαφανή καλσόν με σχέδια ή και χωρίς καθώς και κολάν μέσα από μπότες για τις πιο καθημερινές εμφανίσεις.

Ζώνες

Οι λεπτές και οι χοντρές ζώνες κυριαρχούν και φοριούνται πάνω από παλτά, ζακέτες και μεγάλα κασκόλ. Ιδιαίτερη τάση είναι οι λεπτές ζώνες σε συνδυασμό με μακριά λεπτά κασκόλ δεμένα στο ύψος του γοφού.

Γάντια

Τα γάντια φέτος δε θα τα φορέσετε μόνο για να ζεσταθείτε αλλά και για να σας χαρίσουν στιλ όλες τις ώρες της ημέρας. Προτιμήστε τα μακριά γάντια που ανεβαίνουν αρκετά πάνω από τον καρπό σε κόκκινο, γκρι και μωβ.

Καπέλα και μπερέδες

Από τη φετινή μόδα δε θα μπορούσαν να λείπουν τα καπέλα και οι μπερέδες. Ιδιαίτερα οι μπερέδες κάνουν δυναμική επάνοδο ύστερα από μακροχρόνια απουσία από τον χώρο της μόδας. Θα τα συναντήσετε σε μαύρο, γκρι, καρό και animal print.

Κρόσσια και φτερά

Φέτος τα κρόσσια και τα φτερά στολίζουν ρούχα, τσάντες και παπούτσια. Τα φτερά, βέβαια, είναι για τις πιο τολμηρές της μόδας. Τα βλέπουμε περισσότερο σε καρφίτσες, καπέλα και γιακάδες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης