Τα πλούσια, μεγάλα χείλη αρέσουν σε όλες τις γυναίκες. Εάν όμως δεν σας τα έχει χαρίσει η φύση, μην ανησυχείτε. Ο Artistic Director Jonas Wramell μοιράζεται τις συμβουλές του για να κάνουμε τα χείλη μας να δείχνουν μεγαλύτερα.

1) Επιλέξτε τις κατάλληλες αποχρώσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρώμα και ο φωτισμός παίζουν μεγάλο ρόλο στο πόσο μεγάλα ή μικρά φαίνονται τα χείλη μας. Εάν ο στόχος είναι πιο πλούσια χείλη, αποφύγετε τις σκούρες αποχρώσεις και επιλέξτε ανοιχτές. Είναι η βασική θεωρία των χρωμάτων: Όταν το φως αντανακλάται στις επιφάνειες, δίνει την εντύπωση ότι η περιοχή είναι μεγαλύτερη από ό,τι είναι. Οι σκούρες επιφάνειες όμως απορροφούν το φως και τις κάνει να φαίνονται μικρότερες. Δεν λέω να πετάξετε το κόκκινο κραγιόν σας, όμως επιλέξτε μια πιο ανοιχτή απόχρωση από δαμασκηνί ή σκούρο κόκκινο.

2) Το ανάποδο μολύβι χειλιών

Ο πιο εύκολος τρόπος για το εφέ πλούσιων χειλιών είναι μια τεχνική που ονομάζεται «ανάποδο μολύβι χειλιών». Χρησιμοποιήστε ένα ουδέτερο μολύβι χειλιών ή concealer για να κάνετε μερικές απαλές κουκίδες κατά μήκος της γραμμής του επάνω χείλους σας. Αναμείξτε και σβήστε το με ένα μικρό πινέλο. Αυτό το κόλπο τονίζει τη φυσική γραμμή των χειλιών σας και δίνει την εντύπωση του όγκου. Κάντε το με προσοχή όμως, για να μη φαίνεται σαν να μόλις ήπιατε ένα ποτήρι γάλα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης