Μπορεί το φθινόπωρο να έχει μπει τουλάχιστον ημερολογιακά, όμως είσαι σίγουρη ότι και το δερματάκι σου έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτή τη μετάβαση;

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα, για να προετοιμάσεις το δερματάκι σου κατάλληλα, αλλά και για να δείχνεις πάντα κούκλα, θαμπώνοντάς τους όλους με τη λάμψη σου!

Έλα, λάμψε ξαφνικά:
το να λάμπεις από χιλιόμετρα μπορεί να μην είναι εύκολη υπόθεση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι με λίγο παραπάνω κόπο δεν μπορείς να το πετύχεις. Για να προετοιμάσεις καλά το δέρμα σου για το φθινόπωρο έτσι ώστε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, δεν έχεις παρά να αλλάξεις λιγάκι τη ρουτίνα της ομορφιάς σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα το φθινόπωρο, το δέρμα σου γίνεται λιγάκι πιο ξηρό όποιο τύπο δέρματος κι αν έχεις και καλά θα κάνεις να πάρεις μια ενυδατική κρεμούλα που να είναι πιο πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία από αυτή που χρησιμοποιούσες ως τώρα.

Μην τρελαθείς στο σκραμπ:
Τώρα που το αεράκι σε φυσάει για τα καλά -πράγμα που σημαίνει ότι το φθινόπωρο είναι εδώ- δεν έχεις παρά να αφήσεις λιγάκι στην άκρη το σκραμπ. Αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά θα σταματήσεις να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα, απλώς περιόρισε το σκραμπ στη μια φορά την εβδομάδα, αφού όταν κάνεις απολέπιση το δέρμα σου γίνεται αυτόματα πιο ευαίσθητο στον κρύο αέρα και το «βαρύ»καιρό, επειδή έχει την τάση να απορροφάει ό,τι «κυκλοφορεί» στον αέρα. Περιόρισε το σκραμπ σε μια φορά την εβδομάδα και θα δεις διαφορά!

Η χαρά της ενυδάτωσης:
περιττό να πούμε πόσο βασική είναι η σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας σου το φθινόπωρο. Τώρα είναι η αποχή που ίσως παρατηρήσεις στο δερματάκι σου ορισμένες αλλαγές. Ειδικά αν έχεις ξηρό δέρμα, δεν έχεις παρά να ενυδατώνεις σχολαστικά το δέρμα σου, χωρίς να ξεχνάς την κρέμα μέρας και νύχτας. Το ενυδατικό σέρουμ είναι απαραίτητο, ειδικά αν έχεις ξηρό δέρμα, αφού αυτή την εποχή οι ανάγκες του δέρματός σου μεγαλώνουν!

Και το γαλάκτωμα να είναι απαλό:
κάθε μέρα βάφεσαι από το πρωί που πας στο γραφείο μέχρι το βράδυ που έχεις ανανεώσει 2-3 φορές το μακιγιάζ σου; Τότε να ξέρεις πως όχι μόνο δεν πρέπει να παραλείπεις το ντεμακιγιάζ, αλλά και το γαλάκτωμα που χρησιμοποιείς για να ξεβαφτείς πρέπει να είναι όσο πιο απαλό γίνεται, έτσι ώστε να μην ερεθίζει καθόλου το δέρμα σου.

Βάλε τέλος στις κοκκινίλες:
οι κοκκινίλες και οι μικροερεθισμοί είναι πολύ πιθανό να σου σπάσουν τα νεύρα αυτή την εποχή του χρόνου. Φρόντισε να ενυδατώνεις σωστά το δέρμα σου, ώστε να μην διψάσει ούτε λεπτό, και θα δεις το προσωπάκι σου πιο λαμπερό από ποτέ!

womenonly

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης