Τι πρέπει να κάνει κάθε γυναίκα που θέλει να… σταματήσει τον χρόνο και να διατηρήσει αψεγάδιαστο το δέρμα της;

1.Μην ξεχνάτε το αντηλιακό. Η υπερβολική έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία οδηγεί σε πρόωρη γήρανση, ρυτίδες και κηλίδες. Συστήνεται η χρήση αντηλιακού κάθε πρωί, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους (και τον χειμώνα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2.Κόψτε το κάπνισμα. Το τσιγάρο προκαλεί διαταραχές στην παραγωγή κολλαγόνου και στη σύνθεση της ελαστίνης. Επίσης, μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία ελευθέρων ριζών που γερνούν το δέρμα, ενώ μειώνει τη διαθεσιμότητα στον οργανισμό των αντιγηραντικών βιταμινών Α και C.

3.Περιορίστε το στρες. Τα κύτταρα υποφέρουν από την ψυχολογική ένταση και το άγχος που, εκτός από τις συνέπειες που έχουν για την ψυχική υγεία, επιβαρύνουν και την αισθητική μας υγεία, συμβάλλοντας στην πρόωρη γήρανση.

4.Αλκοόλ με μέτρο. Οι μεγάλες ποσότητες αλκοόλ προκαλούν αφυδάτωση του οργανισμού, γεγονός που επιδρά αρνητικά στην εμφάνιση του δέρματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

5.Περιορίστε τη ζάχαρη και τα λιπαρά. Η διατροφή μπορεί κυριολεκτικά να «σώσει» ή να «καταστρέψει» μια επιδερμίδα. Η υπερβολική κατανάλωση θερμίδων και λιπών προκαλεί πρόωρη γήρανση.

6.Κοιμηθείτε. Η έλλειψη ύπνου προκαλεί εξασθένηση και μείωση της αντοχής του οργανισμού ενάντια στα βακτήρια που προκαλούν τις ασθένειες του δέρματος.

7.Γελάστε. Το γέλιο είναι ο πιο φυσικός και αποτελεσματικός τρόπος ανάτασης, θετικής ενέργειας, αιμάτωσης και αναζωογόνησης της επιδερμίδας!

8.Ασκηθείτε. Η τακτική άσκηση βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα βελτίωση στον τόνο και στη χροιά του δέρματος.

9.Μην αμελείτε τον καθαρισμό. Ένας καλός καθαρισμός ενυδατώνει και τροφοδοτεί την επιδερμίδα με τα απαραίτητα συστατικά, που συμβάλλουν στην απόκτηση ενός λαμπερού και υγιούς προσώπου.

Οι ειδικοί στο Hightechmed συνιστούν τα παραπάνω και μπορούν να σας βοηθήσουν με ειδικές θεραπείες για πρόσωπο και σώμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης