Αποκτήστε το τέλειο... τόξο!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012, 15:56
Αποκτήστε το τέλειο... τόξο!
Το σχήμα των φρυδιών παίζει καθοριστικό ρόλο στο πώς φαίνεται το πρόσωπό σας και κυρίως τα μάτια σας. Γι’ αυτό πρέπει όχι μόνο να δώσετε το σωστό σχήμα αλλά να τα φροντίζετε και συχνά. Η μόδα πλέον προστάζει γεμάτα φρύδια και όχι τα πολύ λεπτά, που είναι ουσιαστικά μόνο μία γραμμή.

- Όσες έχετε μακρύ πρόσωπο επιλέξτε το φρύδι σας να είναι επίπεδο και οριζόντιο ώστε το πρόσωπό σας να δείχνει πιο οβάλ. Αν διαθέτετε σχήμα καρδιάς, προτιμήστε ένα στρογγυλεμένο σχήμα, ενώ στα στρογγυλά πρόσωπα ταιριάζουν τα φρύδια με έντονη γωνία και μακρύ τόξο.

- Φροντίστε τα φρύδια σας μετά το μπάνιο, καθώς το ζεστό νερό τα μαλακώνει και έτσι είναι πιο εύκολο να τα περιποιηθείτε.

- Στα καλλυντικά σας πρέπει να υπάρχει το σωστό τσιμπιδάκι. Να είναι αιχμηρό, με έντονη μύτη για να μπορείτε να τραβάτε την τρίχα από τη ρίζα αλλά και να πιάνετε ακόμα και τις πιο μικρές. Επίσης, θα χρειαστείτε ένα μικρό ψαλιδάκι για τις πολύ ατίθασες.

- Αν το δέρμα σας είναι αρκετά ευαίσθητο, αμέσως μετά την περιποίηση των φρυδιών μην ξεχάσετε να απλώσετε μια ενυδατική κρέμα. Μη χρησιμοποιείτε μεγεθυντικό καθρέφτη διότι μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι έχετε πολύ περισσότερες τρίχες και στο τέλος να τα λεπτύνετε περισσότερο απ’ όσο θέλετε.

Πηγή: myself.gr

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012, 15:56