Μην νομίζεις ότι όλες οι γυναίκες έχουν το τέλειο πρόσωπο, απλά ξέρουν να το βγάζουν προς τα έξω γιατί γνωρίζουν τους κανόνες για την σωστή βάση του μακιγιάζ. Το μακιγιάζ παίζει μεγάλο ρόλο για το πώς θα βγάλουμε την ομορφιά μας προς τα έξω.

Για τέλειο δέρμα θα χρειαστείτε: κονσίλερ βάση προσώπου για πλήρη κάλυψη, ενυδατική για τα μάτια, ενυδατική προσώπου, ελαφριά πούδρα και προϊόν φωτεινότητας (primer).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν ακολουθήσουμε τα παρακάτω βήματα θα έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

 

Βήμα πρώτο: ξεκινάμε με την ενυδάτωση του προσώπου που είναι το βασικότερο βήμα για τέλεια όψη. Αφού πλύνετε καλά το πρόσωπο περάστε την ενυδατική κρέμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Βήμα δεύτερο: προϊόν φωτεινότητας που θα το βρούμε σε μορφή κρέμας ή σκόνης. Προτού βάλετε την βάση θα βάλετε μια μικρή ποσότητα στο χέρι σας και θα το απλώσετε στο μέτωπο, πηγούνι και μάγουλα. Έτσι θα έχετε έξτρα λάμψη.

Βήμα τρίτο: η απόχρωση μέικ απ που θα βάλουμε. Η σωστή απόχρωση είναι αυτή που έρχεται κοντά στην απόχρωση της επιδερμίδας μας, γιατί αλλιώς θα κάνει διαφορά με το υπόλοιπο σώμα.

 

Βήμα τέταρτο: πώς θα απλώσουμε σωστά την βάση. Για καλύτερη κάλυψη απλώστε το μέικ απ με τα δάχτυλα σε όλο το πρόσωπο. Αν δεν θέλετε να απλώσετε σε όλο το πρόσωπο μέικ απ τότε μπορείτε να αναμείξετε μια μικρή ποσότητα με ενυδατική κρέμα και να το απλώσετε με πινελάκι.

Βήμα πέμπτο: κονσίλερ με απλά λόγια είναι το όπλο εναντίον των μαύρων κύκλων.

 

Βήμα έκτο: ελαφριά πούδρα η οποία είναι το κερασάκι στην τούρτα. Ένα ελαφρύ πουδράρισμα στην μύτη το μέτωπο και τα μάγουλα ολοκληρώνει το μακιγιάζ και του χαρίζει μεγαλύτερη διάρκεια.

Η λάμψη βρίσκεται αυτή την στιγμή στο πρόσωπό σας!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης