Η μάνα μου πρέπει να έβαζε κολόνια στην κοιλιά της, όταν ήταν έγκυος σε μένα, αλλιώς δεν εξηγείται το πάθος μου για τα αρώματα. Από μικρή, εκτός από τις κολόνιες της μαμάς μου -οι οποίες ήταν ολίγον τι βαριές για μένα- βλέπετε φόραγε την Tresor, ζητούσα να μου αγοράζει αρώματα.

Ξεκινώντας από τη C- Thru και την BU, οι οποίες έκαναν θραύση εκείνη την εποχή, και καταλήγοντας στις πιο τελευταίες της αγοράς, απέκτησα δική μου συλλογή από αρώματα και μπορώ να πω με (υπερηφάνεια!), ότι τώρα πια ξέρω πιο άρωμα μου ταιριάζει, ακόμα και να μαντέψω ποιο ταιριάζει στις φίλες μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αρώματα που ξεχωρίζω και σας προτείνω είναι ιδιαίτερα και πάνω από όλα πολύ θηλυκά…

                          Mademoiselle Coco Chanel

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι το άρωμα που δεν αλλάζω με τίποτα και φοράω χειμώνα- καλοκαίρι. Μπορεί για πολλές να θεωρείται λίγο βαρύ αλλά σίγουρα είναι από τα πιο κλασικά αρώματα. Δυναμικό, σαν την ίδια τη σχεδιάστρια και ταυτόχρονα γλυκό κάνει κάθε γυναίκα που το φοράει να μαγνητίζει τα βλέμματα. Στα συν του προστίθεται και η μεγάλη διάρκεια. Το φοράς το πρωί και μυρίζει μέχρι την επόμενη μέρα. Επιπλέον, ταιριάζει σχεδόν σε κάθε τύπο γυναίκας.

                           Euphoria Calvin Klein

Νεανικό, θηλυκό και αισθησιακό μαζί. Είναι ένα άρωμα που φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας. Από τα πιο ωραία αρώματα που έχει κυκλοφορήσει ο γνωστός σχεδιαστής! Θα το λατρέψετε με «την πρώτη ματιά». Το ιδιαίτερο μπουκάλι, αλλά και το μείγμα ορχιδέας με τα εξωτικά φρούτα, το κάνουν ένα πραγματικά ξεχωριστό άρωμα.

                                Pure Poison Dior

Ο τελευταίος μου «έρωτας» έχει όνομα και λέγεται Pure Poison. Παρόλο που η ονομασία παραπέμπει σε δηλητήριο, μόνο δηλητήριο δεν είναι, αλλά ένα λουλουδάτο και αισθησιακό άρωμα. Είναι αρκετά ελαφρύ και ταιριάζει για τις πρωινές και τις απογευματινές σας εξόδους. Όταν το αγοράσετε, δε θα θέλετε να το αποχωριστείτε.

                                 Armani Code

Αν δε σας αρέσουν τα έντονα αρώματα, τότε αυτό το άρωμα δεν είναι για εσάς. Ένα περίεργο μείγμα λουλουδιών, βανίλιας και μελιού χαρίζουν σε όποια το φοράει κομψότητα και μια αίσθηση μυστηρίου. Κατάλληλο για τις βραδινές σας εξόδους, η ιδιαίτερή του μυρωδιά θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Αν δεν το έχετε, πρέπει να το αποκτήσετε.

                               Be Delicious DKNY

Το φορούσα πολύ το καλοκαίρι και έκανε μεγάλη θραύση! Είχε μεγάλη επιτυχία, στη θάλασσα, στην ταβέρνα, στην καφετέρια ακόμα και στο club, δεν το αποχωρίστηκα στιγμή και από τότε το έχω συνδέσει με τις καλοκαιρινές μου διακοπές. Είναι πραγματικά αναζωογονητικό, ξυπνάει τις αισθήσεις (!) και πολύ δροσερό. Μπορεί η βάση του να είναι το πράσινο μήλο, αλλά συνδυάζει πολλά εξωτικά φρούτα και λουλούδια. Ένα μοναδικό άρωμα που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες.

Κι αν ακόμα δεν έχετε αποφασίσει ποιο άρωμα σας εκφράζει, πειραματιστείτε! Πηγαίνετε σε ένα κατάστημα καλλυντικών, μυρίστε και δοκιμάστε όποιο άρωμα σας τραβάει την προσοχή και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητά σας. Εξάλλου, το άρωμα για εμάς τις γυναίκες είναι η προσωπική μας «υπογραφή» και το δυνατό μας χαρτί, για να σαγηνεύσουμε το αντίθετο φύλο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης