Η ασπιρίνη είναι γνωστή σε όλους μας για τις αναλγητικές της ιδιότητες ως φάρμακο. Αυτό που πιθανόν δε γνωρίζετε οι περισσότερες, είναι ότι μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε και σαν προϊόν ομορφιάς. Τι εννοούμε με αυτό; Ότι μπορείτε να φτιάξετε μια υπέροχη μάσκα για το πρόσωπό σας, με βασικό συστατικό την ασπιρίνη.

Χάρη στις ευεργετικές της ιδιότητες, η ασπιρίνη βοηθά στην απολέπιση και το βαθύ καθαρισμό ιδιαίτερα των λιπαρών επιδερμίδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τα ορατά αποτελέσματα που θα έχετε μετά τη χρήση της, εάν την εφαρμόζετε σε εβδομαδιαία βάση, βελτιώνει μόνιμα την υφή της επιδερμίδας, απαλύνοντας παράλληλα και τις ρυτίδες. Επιπλέον, εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα ακμής, τότε η χρήση της ασπιρίνης είναι σωτήρια, αφού θα απαλλαχτείτε μια για πάντα από ενοχλητικά και αντιαισθητικά σπυράκια.

Υλικά για τη μάσκα:

2- 3 ασπιρίνες τις οποίες λιώνετε σε 2 κουταλιές νερό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1 στραγγιστό γιαούρτι

Ζελέ αλόης

Φυσική άργιλος

Μέλι

½ κουταλιά ελαιόλαδο

Ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά και απλώνετε ένα λεπτό στρώμα στο πρόσωπό σας για 15 λεπτά. Στη συνέχεια, ξεπλένετε με άφθονο νερό, κάνοντας παράλληλα κυκλικές κινήσεις.

Αξίζει να τη δοκιμάσετε, αφού το αποτέλεσμα θα σας αφήσει απολύτως ικανοποιημένες. Σε 15 λεπτά θα έχετε ένα καθαρό, λείο και φωτεινό πρόσωπο. Εξάλλου, δε θα πληρώσετε μια περιουσία. Το κόστος της συγκεκριμένης μάσκας είναι μηδαμινό σε σχέση με αυτές που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Προμηθευτείτε, λοιπόν, ασπιρίνες από το φαρμακείο, αλλά μην τις φάτε, απλώστε τις στο πρόσωπο σας!  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης