Στον χειμώνα, που είναι ιδιαίτερα σκληρός με το δέρμα μας, απαντάμε με την κατανάλωση τροφών που κάνουν καλό σε κάθε πρόβλημα.

Λεπτές γραμμές στο μέτωπο

Οι ρυτίδες δείχνουν στα χειρότερά τους τον χειμώνα. Γι’ αυτό ευθύνονται οι υψηλές θερμοκρασίες και η ξηρή ατμόσφαιρα των εσωτερικών χώρων που προκαλούν το απόλυτο χάος στην επιδερμίδα! Για να «γεμίσουν» και να απαλύνουν οι ρυτίδες, καλό είναι να καταναλώνετε τροφές πλούσιες σε λιπαρά, τα οποία είναι φιλικά προς την επιδερμίδα, όπως το ελαιόλαδο, το λινάρι (πλούσια φυτική πηγή Ω-3 λιπαρών οξέων). Φροντίστε να προσθέτετε λίγη ποσότητα στους φυσικούς χυμούς, τα smoothies, τις σούπες. Και να έχετε πάντα στην κουζίνα σας ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας για τα γεύματα.

Μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό είναι εύκολο θεωρητικά, αλλά δεν το εφαρμόζουν όλοι. Πρέπει να πίνετε πολύ περισσότερο νερό! Επιπλέον, εντάξετε συχνότερα στο διατροφολόγιό σας χειμωνιάτικα λαχανικά, πλούσια σε κάλιο και σε μαγνήσιο, όπως το κόκκινο λάχανο, η λαχανίδα (kale), το σέσκουλο σε συνδυασμό με την κολοκύθα, τη γλυκοπατάτα (απλώστε την κάτω από τα μάτια για πιο άμεσα αποτελέσματα), τα εσπεριδοειδή και την παπάγια.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης