Διαφωνισμός ομορφιάς στα Sephora

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2010, 16:09
Διαφωνισμός ομορφιάς στα Sephora

Στα καταστήματα Sephora οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ! Διαγωνισμοί, δώρα, προσφορές είναι μερικά μόνο από τα special events που διοργανώνουν κάθε τόσο, με σκοπό να μας μυούν ολοένα και περισσότερο στον μαγικό κόσμο της ομορφιάς και των καλλυντικών!

Με αυτό το σκεπτικό, λοιπόν,  τα καταστήματα Sephora και η εταιρεία καλλυντικών Christian Dior, σε ρυθμούς backstage και με πολύ fun διάθεση διοργάνωσαν Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μακιγιάζ για τις καλύτερες αισθητικούς Sephora.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 16 Οκτωβρίου στα Sephora της Γλυφάδας και συνεχίστηκε σε τέσσερα ακόμη καταστήματα (Γλυφάδα, Θεσσαλονίκη, Κηφισιά και Ερμού). Οι αισθητικοί Sephora διαγωνίστηκαν χρησιμοποιώντας αποκλειστικά προϊόντα Dior και υπό την εποπτεία των make up artist Dior δημιούργησαν μακιγιάζ που θα ζήλευαν και οι top make up artists πολλών fashion shows. Ο διαγωνισμός ενθουσίασε τόσο τις διαγωνιζόμενες όσο και τους πελάτες των καταστημάτων Sephora, καθώς ανακάλυψαν εντυπωσιακά μυστικά μακιγιάζ της γνωστής εταιρείας.

Η ανάδειξη της καλύτερης Sephora make up arist από τον οίκο Dior θα γίνει το Σάββατο στις 13 Νοεμβρίου στο κατάστημα Sephora The Mall, με guest celebrity κριτή τη Δέσποινα Καμπούρη.

Πηγή: tlife.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2010, 16:09