Θέλετε να κάνετε ένα άψογο πεντικιούρ μόνη σας στο σπίτι και δεν ξέρετε πώς; Δείτε παρακάτω όλα όσα θα χρειαστείτε για να επιτύχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

– Συγκεντρώστε όλα όσα χρειάζεστε. Λεκάνη, ζεστό νερό, πετσέτα και τα εργαλεία σας. Ελέγξτε αν οι ελαφρόπετρες, οι τσιμπίδες, τα ψαλίδια και οι λίμες είναι σε καλή κατάσταση. Επιλέξτε το βερνίκι νυχιών που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, έχετε δίπλα σας βαμβάκι, ξεβαφτικό κ.λπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Αφαιρέστε το παλιό βερνίκι νυχιών: προτείνεται η χρήση ξεβαφτικού χωρίς ακετόνη, γιατί μπορεί να ξηράνει τα νύχια σας και να τους προκαλέσει ράγισμα ή σπάσιμο στις άκρες.

– Μούλιασμα: Το μούλιασμα καλό είναι να γίνεται σε δύο στάδια. Στο πρώτο στάδιο γεμίστε τη λεκάνη με ζεστό νερό και ένα προϊόν απολέπισης. Αδειάστε τη λεκάνη και ξαναγεμίστε με χλιαρό νερό, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι ή μαγειρική σόδα και χυμό από ένα λεμόνι. Θα βοηθήσει να ασπρίσουν τα νύχια σας που ίσως έχουν κιτρινίσει από το βερνίκι. Μπορείτε επίσης να ρίξετε στη λεκάνη αιθέριο έλαιο από λεβάντα για να χαλαρώσετε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης