Αντλώντας έμπνευση από έναν ανοιξιάτικο κήπο της Σικελίας, η νέα συλλογή μακιγιάζ του οίκου Dolce & Gabbana, Dolce Garden, μας καλεί να ανακαλύψουμε τη φυσική ομορφιά των φρέσκων τριαντάφυλλων, όταν βρίσκονται σε πλήρη άνθηση.

Το νέο άρωμα του οίκου Dolce & Gabbana, Dolce Garden Eau de Parfum, μοιάζει με ένα υπέροχο ανθισμένο λουλούδι, σε έναν κήπο που οι απλές απολαύσεις και ο αυθορμητισμός δημιουργούν έναν χαρούμενο χορό κατά τη διάρκεια ενός χαλαρού και παράλληλα groovy απογεύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια ευχάριστη, ζεστή αύρα συνδυασμένη με εσπεριδοειδή και κρέμα και ένα νέο λουλούδι: luscious frangipani. Με αυτό το άρωμα της σειράς Dolce Garden, η αρωματοποιός Violaire Collas αναδεικνύει τις sun-kissed νότες κορυφής με μανταρίνι, νερολί και ένα ελαφρύ άρωμα μανόλιας που η καθεμία δίνει το δικό της στίγμα.

Το έλαιο καρύδας, ένα φυσικό εκχύλισμα που υπάρχει μόνο στο εσωτερικό του συγκεκριμένου φρούτου, τονίζει την κρεμώδη φρεσκάδα του.

H μεταξένια σύνθεση του γάλακτος αμυγδάλου, εμπλουτισμένη με βανίλια και σανδαλόξυλο, θυμίζει τα παραδοσιακά γλυκά της Σικελίας…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης