Το eyeliner μπορεί να μας χαρίσει ένα σέξι και σαγηνευτικό βλέμμα για τις βραδινές μας εμφανίσεις. Ωστόσο, μπορεί να γίνει ο καλύτερός μας φίλος ακόμα και τις πρωινές ώρες, αρκεί να ακολουθήσουμε κάποια βήματα. Αυτά που πρέπει να προσέξετε, λοιπόν, είναι τα εξής:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  • Το χρωματιστό smoky eye είναι μία από τις κυριότερες τάσεις του μακιγιάζ για το φετινό καλοκαίρι. Μπορείτε όμως να το τολμήσετε και για τις πρωινές σας εμφανίσεις. Για αυτό προμηθευτείτε ένα eyeliner στις αποχρώσεις του γκρι, του καφέ ή του μωβ. Το μαύρο απαγορεύεται για το πρωί διότι αγριεύει το μάτι.

  • Για το πρωινό  eyeliner μπορείτε άφοβα να σχεδιάσετε μια λεπτή ή χοντρή στρώση, δεν έχει σημασία η ποσότητα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε όμως είναι να μην βάψετε το κάτω βλέφαρο είτε με μολύβι είτε με eyeliner, διότι τότε το αποτέλεσμα θα είναι too much.

  • Τέλος, αυτό που πάντα πρέπει να έχετε υπόψη σας όταν βάφεστε με eyeliner, είναι να μην τονίζετε με έντονα χρώματα τα υπόλοιπα σημεία του προσώπου σας. Για τα χείλη διαλέξτε ένα lip gloss σε παλ αποχρώσεις ενώ και το ρουζ σας πρέπει να κινηθεί σε γήινα χρώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης