Φυσική μάσκα για ίσια μαλλιά

Φυσική μάσκα για ίσια μαλλιά
Πολλές είναι οι γυναίκες που ταλαιπωρούνται με το ίσιωμα των μαλλιών τους! Αγοράζουν πληθώρα από ακριβά προϊόντα και ξοδεύουν ώρες μπροστά στο καθρέφτη προκειμένου να τα ισιώσουν με αποτέλεσμα βέβαια να τα ταλαιπωρούν και εκείνα να δημιουργούν ψαλίδα ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Επειδή όμως στις μέρες που διανύουμε είναι σημαντικό να κάνουμε οικονομία, δεν είναι λίγες και οι γυναίκες που σταματούν να αγοράζουν τέτοια προϊόντα και αφήνουν τα μαλλιά τους στο έλεος του σεσουάρ.

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, τα νέα είναι ευχάριστα. Μπορείς να κάνεις οικονομία, ωστόσο να μην στερηθείς την ισιωτική σου μάσκα, καθώς μπορείς να τη φτιάξεις μόνη σου, χρησιμοποιώντας αγνά, φυσικά υλικά.

Η μάσκα αυτή έχει ως βασικό της συστατικό το γάλα καρύδας και την ιδιότητα να μειώνει το φριζάρισμα, να ενυδατώνει, να θρέφει και να λειαίνει τα μαλλιά, αφήνοντας τα πιο ίσια, απαλά και λαμπερά.

Θα χρειαστείς 1 κούπα γάλα καρύδας και τον χυμό ενός λεμονιού.

Αρχικά ανακάτεψε τα υλικά σε ένα μπολ και βάλε το μείγμα στο ψυγείο μέχρι να πήξει σαν κρέμα. Στη συνέχεια απλώσε το στα μαλλιά σου και τυλίξε τα με μια πετσέτα για 30 λεπτά. Τέλος, λούσου κανονικά και επανάλαβε την διαδικασία 1-2 φορές την εβδομάδα.

Θα δείς πως μετά από 3 εβδομάδες τα μαλλιά σου θα είναι πιο ίσια, απαλά και με απίστευτη λάμψη!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014, 02:40