Φυσική οξυγονοθεραπεία: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012, 14:01
Φυσική οξυγονοθεραπεία: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Πρόκειται για μια νέα, μη παρεμβατική, μέθοδο θεραπείας προσώπου, η οποία έχει ως στόχο την καταπολέμηση των ρυτίδων, το λίφτινγκ του προσώπου και την ανανέωσή του.

Η εφαρμογή της θεραπείας γίνεται σε μια μόνο συνεδρία, λόγω της υψηλής συμπύκνωσης και έντονης δράσης του υλικού, το οποίο αποτελείται από βιταμίνες Β1, Β2, Β5, Β6,Α ΚΑΙ C, εκχύλισμα φυκιών, γορίλλα και άμυλο πατάτας. Επιπλέον, η συγκεκριμένη θεραπεία συγκρατεί τους δεσμούς υγρασίας του δέρματος του προσώπου και έτσι έχει ενυδατική δράση. Εμπλουτίζει το δέρμα με οξυγόνο, το κάνει πιο σφριγηλό, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος, μειώνει τους ερεθισμούς, ενεργοποιεί τοn μεταβολισμό των κυττάρων, δρα κατά του θαμπού δέρματος. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως συμπληρωματική θεραπεία καταπολέμησης της ακμής.

Η φυσική μεταφορά οξυγόνου διαμέσου των τριχοειδών (διάχυση) στα κύτταρα ομαλοποιείται κατά την πορεία της θεραπείας. Η αδράνεια των τριχοειδών και η ανεπάρκεια του μικροκυκλοφορικού συστήματος αποκαθίσταται και το δέρμα αποκτά υγιή λάμψη και όψη. Το οξυγόνο καταπολεμά το σμήγμα που φράζει τους πόρους και αποκαθιστά την ισορροπία στο δέρμα αποφράσσοντας τα τριχοειδή αγγεία και επαναφέροντας τη σωστή κυκλοφορία των ρύπων. 'Ετσι, δρα ευεργετικά κατά της ακμής.

Τέλος, να αναφερθεί ότι πρόκειται για μια εντελώς ανώδυνη φυσική θεραπεία, χωρίς καμία παρενέργεια και χωρίς κοκκινίλες και σημάδια μετά το πέρας της συνεδρίας.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012, 14:02