Για τέλεια μαλλιά και το καλοκαίρι

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 6 Ιουνίου 2009, 08:26
Για τέλεια μαλλιά και το καλοκαίρι

Θέλετε και το καλοκαίρι μαλλιά στην τρίχα; Μπορείτε να τα αποκτήσετε αρκεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα προϊόντα. Οι υποψήφιοι παράγοντες που είναι έτοιμοι να ταλαιπωρήσουν τα μαλλιά σας είναι το χλώριο, το αλάτι, αέρας σε συνδυασμό με την ηλιοθεραπεία εκτός βέβαια και προνοήσετε και σώσετε τα μαλλιά σας.

 

Ποτέ λυτά μαλλιά με αέρα γιατί είναι από τις μεγαλύτερες ταλαιπωρίες που υφίστανται η τρίχα. Με τον αέρα η τρίχα μπλέκεται και άντε να τα ξεμπλέξετε. Γιʼ αυτό προσέξτε να έχετε πάντα μαζί σας ένα λαστιχάκι μαλλιών ή ένα γκλάμερ για να τα πιάνετε.

 

Ξεβγάζετε πάντα το αλάτι και το χλώριο, ακόμα και αν δεν μπορείτε να λουστείτε το γλυκό νερό αρκεί για να τα σώσετε. Γιατί ο συνδυασμός αυτών των δύο μαζί με την ηλιακή ακτινοβολία κάνει την τρίχα καταστροφική.

Περιποιηθείτε τα με κάτι έξτρα από τα σαμπουάν, το conditioner δηλαδή. Δεν χρειάζονται υπερβολές καλοκαίρι είναι και σε διακοπές βρισκόμαστε. Απλώστε ένα ενυδατικό conditioner μετά από κάθε λούσιμο και κάντε απαλό μασάζ στα μήκη τους για 1 με 2 λεπτά, είναι αρκετά για να κάνουν την διαφορά.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 6 Ιουνίου 2009, 08:26