Ο ήλιος πρέπει να είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας για τον χειμώνα όχι και τόσο πολύ αλλά για το καλοκαίρι οπωσδήποτε. Γιατί μπορεί να γίνει μεν ο καλύτερος φίλος μας αλλά δε ο χειρότερος και να μας κάψει κιόλας.

Μια δύο τρεις στο τέλος θα καούμε κανονικά και με τον νόμο, γιʼ αυτό λοιπόν το μέσο για να είμαστε φίλες με τον ήλιο είναι οι αντηλιακές κρέμες που πρέπει να φοράμε όχι μόνο για να μην μας κάψει αλλά και για την επιδερμίδα γιατί θα κάνουμε την γήρανση να χτυπήσει νωρίτερα την πόρτα του σώματός μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και όχι μόνο απαραίτητα στην παραλία το αντηλιακό αλλά και κατά την διάρκεια και της έκθεσής μας στον ήλιο.

Υπάρχουν και κρέμες με δείκτη προστασίας για τον ήλιο όχι μόνο αντηλιακά που πιθανόν να μένει η κρεμώδη υφή τους στο σώμα μας και με την ζέστη και τον ιδρώτα λιώνει, και δεν είναι και το καλύτερο για μας.

Άρα οι κρέμες κάνουν την καλύτερη δουλειά στην καθημερινή έκθεσή μας στον ήλιο εκτός της παραλίας βέβαια γιατί εκεί μπορούμε να το ξεβγάλουμε το αντηλιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αντηλιακό μας είναι απαραίτητο και τον χειμώνα, και ας μας ξεγελάει το κρύο ο ήλιος την ίδια επίδραση έχει στο δέρμα μας απλώς δεν χρειάζεται στο σώμα αλλά μόνο στο πρόσωπο, γιατί το πρόσωπό μας εκτίθεται στον ήλιο με το περπάτημα και την οδήγηση άρα χρειάζεται προστασία. Το πρώτο σημείο του σώματός μας που εκτίθεται στον ήλιο είναι το πρόσωπό μας, και δεν θέλουμε να κάνουν οι ρυτίδες, οι πανάδες και οι φακίδες τα πρώτα τους σημάδια ανεξάρτητα πάντα την ηλικία.

Και ο καλύτερος δείκτης προστασίας από αυτά τα συμπτώματα είναι το 30 είναι αποκλειστικά για προστασία.

Προσοχή όχι για μαύρισμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης