Με πολύ λίγες θερμίδες, παρέχει στον οργανισμό την ενέργεια που χρειάζεται και τον βοηθά να αποτοξινωθεί και να απαλλαγεί από τα περιττά λίπη. Το μήλο είναι το φρούτο που θα σας βοηθήσει να χάσετε έως και 4 κιλά σε λίγες εβδομάδες, πραγματικά χωρίς κόπο και στερήσεις.

Κι αν … «ένα μήλο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα», εμείς σας εξηγούμε πώς με τρία μήλα την ημέρα σταδιακά εξαφανίζονται και τα περιττά κιλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε κάθε περίπτωση, το φρούτο αυτό που ενέπνευσε τη φαντασία των ανθρώπων σε άλλες εποχές, σήμερα αναγνωρίζεται από έγκυρες ιατρικές έρευνες και επιστήμονες διατροφολόγους ως η πλέον κατάλληλη τροφή για την παροχή ενέργειας στον οργανισμό, αλλά και για την καλύτερη καύση του λίπους! Το μήλο, ενώ παρέχει στον οργανισμό ενέργεια, έχει από μόνο του πολύ λίγες θερμίδες.

Παράλληλα, έχοντας καθαρτικές ιδιότητες, συντελεί αποτελεσματικά στην εξισορρόπηση του μεταβολισμού, στην αποβολή των περιττών ουσιών από τον οργανισμό και στη σωστή λειτουργία του εντέρου, βοηθώντας το στομάχι να ελαφρύνει.

Και για το δέρμα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Kοιλιά και γλουτοί: Το μήλο είναι πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που προστατεύουν τα κύτταρα του δέρματος από τα σημάδια του γήρατος. Λιώνοντας ένα μήλο και απλώνοντάς το στην επιδερμίδα της κοιλιάς ή των γλουτών, αφήστε το για περίπου 20 λεπτά και αφαιρέστε το. Θα διαπιστώσετε ότι το δέρμα στα σημεία αυτά γίνεται πιο σκληρό και σφριγηλό.

Ενυδάτωση:
Η παρασκευή ενυδατικής κρέμας από πολτό μήλου, δύο κουταλάκια μέλι και δύο γιαούρτι, θα σας εντυπωσιάσει με το αποτέλεσμα : επιδερμίδα πιο λαμπερή και απαλή με εντελώς φυσικό και αυτοσχέδιο τρόπο!

Ρυτίδες: Βράζοντας μισό μήλο με τρεις κουταλιές γάλα και απλώνοντας την κρέμα στο πρόσωπό σας για είκοσι λεπτά, θα νιώσετε την επιδερμίδα σας σφιχτή και φρέσκια. Αυτό το φυσικό λίφτινγκ καθυστερεί την εμφάνιση των ρυτίδων και αναζωογονεί τις ευαίσθητες περιοχές γύρω από τα μάτια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης