Δεν ξέρετε ποια είναι η ιδανική μέθοδος αποτρίχωσης για εσάς; Η κάθε μια έχει τα δικά της μυστικά, τα υπέρ και τα κατά της. Φυσικά εξαρτάται και από το μέρος τους σώματος που θέλετε να αποτριχώσετε. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να βρείτε και να επιλέξετε αυτήν που θα σας βολέψει καλύτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΞΥΡΑΦΑΚΙ

Το  ξύρισμα είναι μια γρήγορη, εύκολη, ανώδυνη και οικονομική λύση.  Όσες επιλέξετε το ξύρισμα για τα πόδια και τις μασχάλες σας, πρώτα πρέπει να κάνετε απολέπιση για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια και να αργήσουν να βγουν πάλι οι τρίχες. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε αφρό ξυρίσματος και το ξυραφάκι θα γλιστράει πιο εύκολα. Μην ξεχάσετε στο τέλος να βάλετε γαλάκτωμα στο σώμα σας για να μαλακώσει το δέρμα σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΚΕΡΙ

Μπορεί να πονέσετε λίγο στην αρχή ,αν επιλέξετε για αποτρίχωση το κερί, αλλά θα κάνετε αρκετό καιρό να ξαναδείτε τρίχες στην περιοχή που κάνατε αποτρίχωση. Το κερί είναι καλή επιλογή για το μπικίνι, τα χέρια αλλά και το μουστάκι. Μπορείτε να επισκεφθείτε την αισθητικό σας ή να αφαιρέσετε τις τρίχες και μόνες σας με ανάλογες ταινίες. Αν διαπιστώσετε ότι οι τρίχες γυρνάνε προς τα μέσα καλό θα ήταν να σταματήσετε αυτή την μέθοδο αποτρίχωσης.

ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ

Η κρέμα αποτρίχωσης λειτουργεί σαν ξυραφάκι αφού κόβει την τρίχα όπως και το ξυραφάκι. Από την στιγμή που θα την απλώσετε στο δέρμα σας μέσα σε λίγα λεπτά θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Το δέρμα σας αμέσως μετά θα είναι απαλό και το αποτέλεσμα κρατάει περισσότερο από το ξυραφάκι. Στα αρνητικά αυτής της επιλογής είναι το κόστος για την αγορά της κρέμας σε σχέση με το ξυραφάκι αλλά και οι πιθανότητες να προκαλέσει ερεθισμούς στο σώμα σας.

ΛΕΪΖΕΡ

Το λέιζερ είναι η πιο αποτελεσματική και σίγουρη μέθοδος για το σώμα αλλά και το πρόσωπο σας. Έχει την μεγαλύτερη διάρκεια από κάθε άλλη μέθοδο, είναι λιγότερο επώδυνη από το κερί.  Όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι και η πιο ακριβή. Τα αποτελέσματα θα τα δείτε από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Ζητήστε την γνώμη του δερματολόγου σας για να σας πει αν η τρίχα σας είναι κατάλληλη για να κάνετε λέιζερ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης