Τα μαλλιά μας χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση γιατί τα μαλλιά μας είναι αυτά που θα δώσουν έμφαση στην ομορφιά μας και θα καθοδηγήσουν το στυλ. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι με τα αλάτια, το χλώριο και την πολύ ώρα στον ήλιο θέλουν ειδική περιποίηση.

Ένας καλός τρόπος για να αποφύγουμε την ταλαιπωρία της τρίχας είναι να μην τα τρίβουμε πολύ ώρα με μανία όσο καθαρό και αν ακούγεται, το μόνο που καταφέρνετε είναι να αφαιρείτε το φυσικό λάδι και τα λιπίδια που είναι η φυσική ασπίδα για τα μαλλιά μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Επίσης, ένα άλλο λάθος που κάνουμε όλες μας είναι να βάζουμε μαλακτική σε όλο το μαλλί. Γιατί αυτό τους δίνει μια λαδωμένη όψη και αφαιρεί τον όγκο τους.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι να κάνετε σε αυτές τις περιπτώσεις; Είναι πολύ απλό, φροντίστε να λούζεστε μέχρι 10 λεπτά με χλιαρό νερό (φροντίστε να μην είναι ούτε καυτό ούτε πολύ κρύο). Ξεκινήστε να βάζετε την μαλακτική από το ύψος των αυτιών και προς τα κάτω. Με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά σας δεν θα λαδώνουν εύκολα και να αποφεύγετε τα συχνά λουσίματα.

Αφήστε τα μαλλιά σας να αναπνεύσουν ελεύθερα και μην τα φορτώνετε πολύ με σαμπουάν και μαλακτικές. Να βάζετε μικρές ποσότητες.

Χαρίστε στα μαλλιά σας την φυσική τους κίνηση!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης