Όλες μας έχουμε βρεθεί σε μια στιγμή που θέλουμε να ανοίξει η γη να μας καταπιεί. Σε μια στιγμή που βλέπουμε το λατρεμένο μας μαλλί να χάνεται στο πάτωμα του κομμωτηρίου και τον κομμωτή μας να αθετεί την υπόσχεσή του: «Ναι, μην ανησυχείς, δυο πόντους θα στα κόψω». Ή σε μια στιγμή που τελικά το μαλλί μας δεν είναι κόκκινο σαν της Jessica Chastain – είναι περισσότερο σαν μίας κακοχτενισμένης Άριελ.

Για αυτό, για να μην αναγκαστείτε να ψάχνετε για κάποιο «καλό» κομμωτήριο στην άλλη άκρη της Γης, σας παραθέτουμε έξι μύθους του hairstyling, για να είστε πιο υποψιασμένες την επόμενη φορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Τα σαμπουάν από το σούπερ μάρκετ είναι καταστροφικά.

Κάθε γυναίκα, όπως έχει το αγαπημένο της ζευγάρι παπούτσια που ταιριάζει ιδανικά στον σωματότυπό της και που είναι ταυτόχρονα τρομερά άνετο, έτσι έχει και εκείνο το σαμπουάν και μαλακτικό που κάνει τα μαλλιά της τρομερά λεία και λαμπερά. Και που, σύμφωνα με τον κομμωτή της, αυτό φταίει για τη φθορά των μαλλιών με το πέρασμα του χρόνου.

Κατάρριψη του μύθου: Οι επαγγελματίες συμφωνούν πως στην τελική αν λατρεύεις τα αποτελέσματα του αγαπημένου σου μαλακτικού, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Αυτό που έχει σημασία είναι να γνωρίζεις ποια είναι εκείνα τα συστατικά που ταιριάζουν και αναζωογονούν το τριχωτό της κεφαλής σου και όχι το πόσο ακριβό – ή πόσο διαφημισμένο – θα είναι το προϊόν που θα αγοράσεις.

Επίσης, έχε στο μυαλό σου πως τα προϊόντα styling και η καθημερινή έκθεση των μαλλιών σου σε μεγάλες θερμοκρασίες (βλέπε ισιωτικό) είναι άκρως καταστροφικά για την υφή και την ποιότητα της τρίχας. Οπότε, αν η ξανθιά ίσια -αλλά φυσικά σγουρή- χαίτη σου είναι θαμπή, μάλλον δεν φταίει το σαμπουάν σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης