Το ηλεκτρονικό περιοδικό frauenzimmer.de συνέλεξε για εσάς τις νέες τάσεις στα χτενίσματα για το 2012, από τις πασαρέλες των πιο διάσημων οίκων μόδας.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικά χρήσιμο οδηγό, για όλες εσάς που θέλετε να ξεχωρίσετε και φέτος με το χτένισμά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Yves Saint Laurent: Ο κλασσικός κότσος, σήμα κατατεθέν την γυναικείας κομψότητας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Jil Sander:Γυρίζοντας προς τα πίσω το μπροστινό μέρος των μαλλιών και πιάνοντάς τα μαζί με τα υπόλοιπα στο ύψος του αυχένα, δημιουργείτε ένα μοναδικό στιλ, κατάλληλο ακόμη και για δεξιώσεις!

Όχι μόνο στην εμφάνιση της μόδας των 50s επιστρέφει και στα χτενίσματα, αλλά μπορείτε να βασιζόσαστε σε αυτό. Προτιμήστε το στυλ αυτό και εμπλουτίστε το με μικρά αξεσουάρ για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Το ανέμελο λουκ στα μαλλιά, είναι ένα από τα αγαπημένα και για το 2012. Πιάστε τα μισά μαλλιά σας και τραβήξτε τα προς τα πίσω, δένοντάς τα με έλα κοκαλάκι. Θα τα δείτε να αποκτούν μοναδικό όγκο!

Αν δεν έχετε πολύ χρόνο για να φορμάρετε τα μαλλιά σας, κάντε απλά ό,τι και ο σχεδιαστής Roberto Cavalli για να φαίνεστε πάντα κομψή. Τονίστε τα μπροστινά «τσουλούφια» των μαλλιών με τζελ και αφήστε τα να «πέσουν».

Όπως φαίνεται η κλασσική αλογοουρά δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Προσέξτε μόνο να δέσετε αρκετά σφιχτά τα μαλλιά σας με τον κοκαλάκι για να μην υπάρχουν… ατυχήματα.

Μπορείτε να ανακαλύψετε την sexy πτυχή του εαυτού σας, εφαρμόζοντας στην κώμη σας το wet look. Κάντε το χωρίς φόβο, ακόμη και στα μέσα του Χειμώνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης