Τα μακριά μαλλιά είναι πολύ ωραία, αισθησιακά και προσδίδουν ακαταμάχητη γοητεία. Ωστόσο οι μακρυμαλλούσες αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα, τα οποία ώρες ώρες είναι αφόρητα βασανιστικά.

Αν λοιπόν είσαι και εσύ μια σύγχρονη «Ραπουνζέλ» αντιμετωπίζεις τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Φεύγεις από το σπίτι χωρίς λαστιχάκι για τα μαλλιά. Σαν να λέμε ότι έφυγες χωρίς τα κλειδιά σου.

2. Προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι το μαύρο λαστιχάκι που έχεις περασμένο στον καρπό σου συνέχεια είναι η τελευταία λέξη της μόδας και ταιριάζει φοβερά με ό, τι βραχιόλια και να βάλεις.

3. Επίσης και το μαύρο λαστιχάκι στον καρπό σου προσφέρει μια φανταστική λευκή γραμμή το καλοκαίρι γιατί προφανώς ξεχνάς να το βγάλεις όταν κάνεις ηλιοθεραπεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

4. Κυκλοφορείς με τα μαλλιά μονίμως πιασμένα σε κοτσίδα και έτσι α) έχεις ένα μόνιμο πονοκέφαλο και β) απορείς γιατί δεν τα κόβεις επιτέλους αφού έτσι και αλλιώς δεν τα έχεις ποτέ ελεύθερα.

5. Η άβολη στιγμή που είσαι εσύ από πάνω στο σεξ – ή κάτω… Γενικά σε όποια στάση κι αν κάνετε σεξ, τα μαλλιά σου είναι ολούθε, τόσο που δεν βλέπεις τον φίλο σου γιατί έχει παντού μαλλιά.

6. Καθαρίζεις την μπανιέρα σου και έρχεται η ώρα να μαζέψεις τα μαλλιά σου που είναι εγκλωβισμένα στο σιφόνι. Ναι, προφανώς και δεν θα έπρεπε να σιχαίνεσαι γιατί είναι δικά σου μαλλιά, αυτό όμως δεν σε αποτρέπει από το να σκέφτεσαι ότι όπου να’ ναι θα βγει η Σαντάκο από την μπανιέρα και θα σε κατασπαράξει.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης