Κάθε νέα σεζόν συνδυάζεται με την ανάγκη για ανανέωση και στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτή είναι να πετάξεις από επάνω σου τα βαριά χρώματα του χειμώνα και να ανανεωθείς με τα νέα ζουμερά, φωτεινά και λαμπερά ανοιξιάτικα χρώματα της νέας σεζόν!

Διάβασε ποιες είναι οι νέες τάσεις της σεζόν και υιοθέτησε τις:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μάτια να ξεχωρίζουν και ο ανταγωνισμός με τα χείλη: Το eyeliner, όπως παρουσιάστηκε στο σόου της Nina Ricci ήταν στην ουσία μια λεπτή μαύρη γραμμή πάνω από το βλέφαρο, στο σόου του Louis Vuitton οι βλεφαρίδες είχαν πολλά επίπεδα ενώ στο σόου του οίκου Miu Miu η κόκκινη σκιά έκλεψε τις εντυπώσεις. Γενικά τα χρώματα στα μάτια ήταν κατά κύριο λόγο έντονα και μαγνήτισαν το βλέμμα. Στον οίκο Prada τα μάτια τονίστηκαν με απαλές γραμμές.

Το έντονο χρώμα στα μάτια και τα χείλη: Το κόκκινο του κερασιού στα χείλη ή μια στρώση έντονης σκιάς στα μάτια στο ίδια χρώμα είναι από τα βασικά τρεντ της σεζόν. Τώρα δίνεται μεγάλη έμφαση σε ένα σημείο του προσώπου που τονίζεται και τραβάει το βλέμμα! Γενικά το μακιγιάζ είναι μινιμαλιστικό με τολμηρή διάθεση και έμφαση στη λεπτομέρεια.

Τιπ: Φρόντισε αν τονίσεις τα χείλη σε κάποια από τα ζουμερά και φωτεινά χρώματα όπως το κοραλλί, το φούξια, το κερασί και το πορτοκαλοκόκκινο, το υπόλοιπο μακιγιάζ να κινείται σε απαλούς σχεδόν φυσικούς τόνους έτσι ώστε να τονίζεις ένα μόνο σημείο του προσώπου σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να ζήσει το eyeliner: Το πιο βασικό ίσως εργαλείο του μακιγιάζ, το θαυματουργό μαύρο eyeliner παραμένει και αυτό μίνιμαλ, ενώ στο άλλο άκρο όπως το είδαμε στον οίκο Gucci ήταν σύνθετο και έντονο με πανκ επιρροές. Η διαχρονική κλασσική λεπτή μαύρη γραμμή στο επάνω βλέφαρο σου σε βάζει και φέτος στην καρδιά της μόδας και κλέβει τις εντυπώσεις.

Τα φρύδια: Το φρύδι και την νέα σεζόν είναι τελείως ακούρευτο! Οριοθετέι όλο σου το πρόσωπο και είναι εκφραστικό και σέξι! Ξέχασε την λεπτή γραμμή και άφησε το να φουντώσει ή να πάρει μήκος όπως στον οίκο Gallliano που εμφανίστηκε επίμηκες και σταθερό. Στον οίκο Stella McCartney το φρύδι είναι ξεκάθαρο, έχει τοξοειδές σχήμα και αλλάζει ολόκληρο το πρόσωπό σου!

Το πολύχρωμο σμόκι είναι εδώ: Ξέχασε το σμόκι με βάση το μαύρο ή τα σκούρα χρώματα και τόλμησε να εντυπωσιάσεις με πιο φωτεινά τη νέα αυτή σεζόν! Το σέξι blue navy, το λαδί , το μπλε γίνονται τα χρώματα του νέου σμόκι που θα λατρέψεις. Φρόντισε μόνο να ολοκληρώσεις το λουκ με απλά χείλη σε φυσικούς τόνους για να μην είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα!

Σαν ψεύτικη κούκλα: Το «girlie» λουκ είναι πολύ σημαντικό τρεντ, με έξτρα λάμψη σε όλο το πρόσωπο, πορσελάνινη επιδερμίδα και ροζ λάμψη παντού. Μέχρι και τελείωμα ροζ βλεφαρίδων είδαμε στον οίκο Victor& Rolf για να ενισχυθεί το απόλυτο girlie λουκ! Ροζ γκλος, μέικ-απ στην απόχρωση της επιδερμίδας και strawberry sweet ρουζ σε απόχρωση του ροζ, είναι τα συνθετικά αυτού του λουκ!

Πηγή: womenonly.gr
Επιμέλεια: Μαίρη Κιλικιδού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης