Μια ουλή είναι πολύ εύκολο να προκύψει από ένα ατύχημα, από μια εγχείρηση και όχι μόνο. Οι περισσότερες γυναίκες δεν είναι ικανοποιημένες από την εμφάνιση των ουλών στο δέρμα τους.

Σύμφωνα με μελέτη του βρετανικού πανεπιστημίου London School of Economics, το 47,3% των Ελληνίδων γεννούν με καισαρική επέμβαση. Είναι πολύ δυσάρεστο για την ψυχολογία μας και την κοινωνικής μας ζωή ένα δύσμορφο σημάδι από ουλή στο πρόσωπο ή στο σώμα. Έχει συμβεί σε πολλές γυναίκες μια αντιαισθητική ουλή να τις αποτρέπει από το να δείχνουν το πρόσωπο ή το σώμα τους χωρίς να ντρέπονται. Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι καμία ουλή δεν μπορεί ποτέ να αφαιρεθεί πλήρως. Όλες οι ουλές είναι μόνιμες, αν και μπορεί να εξασθενήσουν φυσιολογικά μέσα σε ένα χρονικό διάστημα. Παρόλα αυτά, μπορούμε και πρέπει να βελτιώσουμε την εμφάνισή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υπάρχουσες θεραπείες είναι δυσάρεστες και καθόλου φιλικές προς τον καταναλωτή και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις περιστάσεις. Παρόλα αυτά υπάρχει μια ανάγκη για αποτελεσματικά και εξειδικευμένα προϊόντα αντιμετώπισης των ουλών.

Σύμφωνα με την «dermatix.gr» η ακτινοβολία, οι ενέσεις κορτιζόνης, η κρυοθεραπεία, είναι μερικές από αυτές τις μεθόδους που εφαρμόζονται μέσα σε ένα εξειδικευμένο ιατρείο. Υπάρχουν όμως και τα εμπορικά σκευάσματα, για χρήση στο σπίτι μπορεί να διαλύουν τοπικά τον ουλώδη ιστό-χωρίς να τον εξαφανίζουν-είτε να συμβάλλουν στην γρηγορότερη επούλωση μέσω ενυδάτωσης-χωρίς να εξασφαλίζουν ότι δεν θα προκύψει υπερτροφία. Προσπερνώντας όλες τις παραπάνω οι διεθνείς κλινικές συστάσεις καταλήγουν στη χρήση προϊόντων σιλικόνης ως η αποτελεσματικότερη μέθοδος για την πρόληψη και αντιμετώπιση των δύσμορφων και υπερτροφικών ουλών.

Μία τέτοια εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων με βάση τη σιλικόνη για την πρόληψη και αντιμετώπιση των ουλών, μπορεί κανείς να βρει μόνο στα φαρμακεία.Για σίγουρη αποτελεσματικότητα επιλέξτε μια ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη σειρά προϊόντων με βάση τη σιλικόνη, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ουλής που σας χαλάει τη διάθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα εξειδικευμένα αυτά προϊόντα που βασίζονται στη σιλικόνη, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά και πρόκειται για μια μέθοδο πρόληψης και αντιμετώπισης των ουλών πολύ οικονομική, καθώς αρκεί πολύ μικρή ποσότητα από το Gel για να καλύψει την ουλή, ενώ τα φύλλα σιλικόνης μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθημερινά μέχρι και έξι εβδομάδες αρκεί να πλένονται μια φορά την ημέρα.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης