Καθημερινά beauty looks για τις εμφανίσεις σας στο γραφείο

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017, 11:36
Καθημερινά beauty looks για τις εμφανίσεις σας στο γραφείο
Έχει συμβεί σε πολλές από εμάς: Είστε στον δρόμο για το γραφείο και αισθάνεστε ότι χρειάζεστε μια μικρή αλλαγή για να νιώσετε ότι το look σας είναι ολοκληρωμένο. Έτσι δεν είναι; Μπορεί να έχετε τα ρούχα και τα παπούτσια που πρέπει, αλλά αναζητάτε μερικές αλλαγές που θα δώσουν στο look σας ένα πιο επαγγελματικό στιλ μέσα σε λίγα λεπτά. Παρακάτω θα βρείτε μια συλλογή από συμβουλές για να δημιουργήσετε look για το γραφείο που ταιριάζουν στην καθημερινότητά σας.

1. Αυστηρές γραμμές και έντονα χείλη

Τίποτα δεν σας κάνει να δείχνετε πιο αποφασιστικές από μια καθαρή γραμμή eye liner στα μάτια και μια δόση χρώματος στα χείλη. Εφαρμόστε ένα υγρό eye liner όσο μπορείτε πιο κοντά στην επάνω γραμμή των βλεφαρίδων, δημιουργώντας μια όσο το δυνατόν πιο λεπτή γραμμή. Στη συνέχεια, εφαρμόστε δύο στρώσεις μάσκαρα για μήκος στις επάνω βλεφαρίδες που θα δώσει ένταση στο βλέμμα σας. Ολοκληρώστε το look με ελάχιστο ρουζ και ένα έντονο κραγιόν.

2. Διακριτικό και φυσικό

Κάποιες φορές το μόνο που θέλουμε είναι ένα έντονο βλέμμα και χείλη σε φυσικές αποχρώσεις. Αφήστε τη μαύρη σκιά στην άκρη για το Σαββατοκύριακο και προτιμήστε...

Διαβάστε τη συνέχεια στο Govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017, 12:16