Πόσες φορές γυρίσατε εξαντλημένη από τη δουλειά ή από μία νυχτερινή έξοδο και κουραστήκατε μόνο στην ιδέα να κάνετε ένα σωστό ντεμακιγιάζ; Γιατί για να λέμε και την αλήθεια, ωραίο είναι να βαφόμαστε, αλλά πρέπει και να ξεβαφόμαστε σωστά, ώστε να αναζωογονείται η επιδερμίδα μας και να αναπνέει.

Υπάρχουν πολλές επιλογές και θα καταλήξετε ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σας και τι είναι πιο χρηστικό για σας. Ξεκινάμε λοιπόν με:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γαλάκτωμα

Απλώνεται στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις και το αφαιρούμε με βαμβάκι. Δροσίζει την επιδερμίδα και αφαιρεί όλα τα υπολείμματα του μακιγιάζ.

Καθαριστικά σε μορφή τζελ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απλώνουμε στο πρόσωπο, κάνουμε ένα ελαφρύ μασάζ και ξεπλένουμε με νερό.

Λοσιόν

Την απλώνουμε πρώτα στο βαμβάκι και μετά στο πρόσωπό μας μέχρι να καθαρίσει.

Μαντηλάκια καθαρισμού

Τα αγαπημένα μας μαντηλάκια είναι τα πιο πρακτικά. Ιδανικά για ένα γρήγορο ντεμακιγιάζ. Μην τα χρησιμοποιείτε όμως συνέχεια γιατί δεν καθαρίζουν σε βάθος την επιδερμίδα.

Με ένα διαφορετικό προϊόν αφαιρούμε το μακιγιάζ και από τα μάτια που είναι πιο ευαίσθητα. Τα περισσότερα προϊόντα είναι κατάλληλα και για τα μάτια, καλό όμως είναι να χρησιμοποιούμε κάτι που είναι αποκλειστικά γι’ αυτά. Χρησιμοποιήστε διαφορετικό βαμβάκι για το κάθε μάτι και πιέστε μαλακά μέχρι να φύγει όλο το μακιγιάζ. Δοκιμάστε και το αμυγδαλέλαιο από το φαρμακείο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης