Κόκκινο κραγιόν: Απόλυτο φετίχ

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012, 18:17
Κόκκινο κραγιόν: Απόλυτο φετίχ
Από όλα τα προϊόντα μακιγιάζ, το κόκκινο κραγιόν είναι το απόλυτο φετίχ. Η παλέτα των αποχρώσεων είναι ανεξάντλητη: Πορφυρό, ¬κόκκινο της φωτιάς, λαμπερό σαν το ρουμπίνι και σκούρο σαν το κεράσι... Το κόκκινο κραγιόν, κλασικό και ταυτόχρονα τολμηρό και αισθησιακό, είναι ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις, επειδή φωτίζει το πρόσωπο.

 Πολλές γυναίκες, ωστόσο, διστάζουν να το φορέσουν, επειδή δεν ξέρουν ποια απόχρωση να διαλέξουν. Αν το χρώμα που επιλέξατε βρίσκετε ότι είναι πολύ έντονο, «σβήστε το» περνώντας από πάνω ένα lip-gloss σε μπεζ απόχρωση.

Πρώτα από όλα, για την εφαρμογή οποιουδήποτε κραγιόν είναι απα¬ραί¬τητο τα χείλη να βρίσκονται σε τέλεια κατάσταση, απαλά και ενυδατωμένα, χωρίς να έχουν σκασίματα. Για το λόγο αυ¬τόν, κάνετε μια ελαφριά απολέπιση, τρίβοντας πολύ απαλά την επιφάνεια των χειλιών σας με μια οδοντόβουρτσα. Στη συνέχεια, απλώνετε λίγο make-up σε όλη την επιφάνεια και μετά πούδρα. Συνεχίζετε κάνοντας το περίγραμμα με ένα μολύβι (προσωπικά, θα διάλεγα ένα σε ουδέτερο χρώμα για να μην είναι έντονο) και απλώνετε το κραγιόν. Όταν τελειώσετε, ταμπονάρετε τα χείλη με ένα χαρτομάντιλο, περνώντας το ανάμεσά τους, και απλώνετε άλλη μία στρώση.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012, 18:32