Αν και ποτέ δε φεύγει από τη μόδα, το κόκκινο κραγιόν κάνει φέτος το πιο δυναμικό comeback των τελευταίων ετών στην τέχνη του make-up. Τα εκρηκτικά must-have κόκκινα-κραγιόν της χειμερινής παλέτας τονίζουν τα χείλη σφραγίζοντας αισθησιακά το γαμήλιο μακιγιάζ, αλλά και το πρώτο φιλί που θα ανταλλάξετε με τον αγαπημένο σας.

Μπορεί να μην το φαντάζεστε, αλλά η ιστορία του κόκκινου κραγιόν ξεκινά από την αρχαιότητα. Το αγαπημένο καλλυντικό που οι σύγχρονες γυναίκες έχουν πάντοτε στην κομψή βραδινή clutch τσάντα τους γεννήθηκε στα βάθη των αιώνων και συντρόφεψε τη γυναικεία κοκεταρία σε εύρωστες αλλά και δύσκολες εποχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποτελεί δε το μόνο γυναικείο καλλυντικό που πέρασε στην κυριολεξία διά πυρός και σιδήρου, αφού κατάφερε να επιβιώσει ακόμα και μέσα από δύο Παγκόσμιους Πολέμους. Από πανάρχαιο μυστικό ομορφιάς κλεισμένο σε χειροποίητα μπολ ή βαζάκια, εξελίχθηκε με την πάροδο των ετών σε must-have προϊόν μακιγιάζ και απέκτησε συσκευασίες-κοσμήματα που παραπέμπουν σε ένα σύγχρονο άγγιγμα του Μίδα. Είναι το μοναδικό προϊόν make-up που…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης