Ο χειρότερος εχθρός όλων των γυναικών που τις ταλαιπωρεί στην εφηβεία. Μάθε τι μπορείς να κάνεις για να περιορίσεις όσο μπορείς τις λεπτές αντιαισθητικές γραμμούλες στα πιο hot σημεία του σώματός σου! Πες ναι στο νερό για μια ακόμη φορά. Το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς, σου παρέχεται δωρεάν από τη φύση και για το λόγο αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς! Βάλε τουλάχιστον ένα λίτρο νερό στο ημερήσιο πρόγραμμά σου και δες την ελαστικότητα του δέρματός σου να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα.

Θυμήσου την απολέπιση τουλάχιστον κάθε 15 ημέρες! Έτσι θα απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματός σου, τα νέα κύτταρα θα μπορούν να αναπτυχθούν και καλωσόρισε το νέο, ελαστικό σου δέρμα! Την καρύδα και τα μάτια σου και ξέχνα τις ραγάδες! Επίλεξε κρέμα σώματος ή λάδι σώματος από καρύδα και κάνε καθημερινά μασάζ στις περιοχές με ραγάδες. Η καρύδα ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και βοηθά στην ανάπλαση των κυττάρων, δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πες ναι στη βιταμίνη Ε. Φρόντισε η διατροφή σου να είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, που θα βρεις στα αμύγδαλα και το σπανάκι ή ακόμη καλύτερα προτίμησε ενυδατική κρέμα πλούσια σε βιταμίνη Ε και άπλωσέ την απευθείας στις προβληματικές περιοχές. Κάνε μασάζ με ελαιόλαδο. Ένα μυστικό που έχει χρησιμοποιηθεί από πολλές γενιές γυναικών για την επούλωση πληγών ή σημαδιών. Δοκίμασέ το και εσύ κάνοντας μασάζ με ελαιόλαδο στις περιοχές που έχουν πρόβλημα. Θα δεις τα σημάδια να υποχωρούν μετά από λίγους μήνες χρήσης. Γενικά, προσπάθησε να διατηρείς ένα σταθερό βάρος, αποφεύγοντας τις αυξομειώσεις που δημιουργούν τις ραγάδες. Αν ακολουθήσεις τα παραπάνω βήματα, θα δεις την υφή του δέρματός σου να αλλάζει προς το καλύτερο και τις ραγάδες να υποχωρούν μια για πάντα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης