Δεν χρειάζεται να «ποτίσετε» με καρκίνο προκειμένου να αποκτήσετε ένα σοκολατένιο χρώμα στο πρόσωπο και στο σώμα. Επίσης, πρέπει να προστατεύουμε το δέρμα μας ακόμα και από τα καλλυντικά που χρησιμοποιούμε, με κρέμα προσώπου το οποίο να έχει μεγάλο δείκτη προστασίας. Γιατί με τα χρόνια θα αποκτήσετε πανάδες, κηλίδες και ρυτίδες.

Αποφύγετε τις πολλές ώρες στον ήλιο και φροντίστε να ανανεώνετε το αντηλιακό σας συχνά. Και το πολύ μαυρισμένο λούκ δεν είναι πια στην μόδα. Για να διαλέξετε την σωστή απόχρωση μπρόνζερ, αν δεν γνωρίζετε καλά κάποια πράγματα ζητήστε την γνώμη μιας αισθητικού, να διαλέξετε την απόχρωση σε φυσικό φώς και όχι λάμπας. Χρησιμοποιείστε χοντρό πινέλο με μαλακές τρίχες που περνά ευκολότερα ολόκληρο το πρόσωπο και να έχει ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτα βάζουμε βάση και πούδρα για προστασία του δέρματος και μετά περνάμε το μπρόνζερ. Μην αμελήσετε να βάλετε στον λαιμό για να μην φαίνεται ότι φοράτε μάσκα. Αν έχετε την εντύπωση ότι έχετε βάλει αρκετό μπρόνζερ, μπορείτε να το απαλύνετε με το πινέλο της πούδρας για να μαλακώσει το χρώμα. Αλλιώς χρησιμοποιείστε διάφανη πούδρα για πιο σίγουρο αποτέλεσμα.

Τα μυστικά τώρα είναι στο τσεπάκι σας, αφήστε τα να σας λάμψουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης