Το λεμόνι πέρα του ότι νοστιμεύει τα φαγητά, προσφέρει και πολλές ευεργετικές ιδιότητες στην ομορφιάς μας! Ας δούμε αναλυτικά τι μας προσφέρει…

Ο χυμός λεμονιού μπορεί να αφαιρέσει τα μαύρα στίγματα και να καθαρίσει τις κηλίδες. Αυτή η διαδικασία είναι πολύ γρήγορη και δεν έχει καμία δυσκολία, απλά κόβετε στη μέση ένα λεμόνι και το τρίβετε στο πρόσωπο σας για πέντε λεπτά και ξεπλύνετε με κρύο νερό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλετε να έχετε πιο φωτεινά νύχια; Δεν έχετε παρά να πάρετε ένα χυμό λεμονιού μαζί με λίγο ελαιόλαδο και να τρίψετε απαλά τα δάχτυλα σας. Το οξύ θα αφήσει τα νύχια σας πιο λευκά και λαμπερά. Ξεχάστε λοιπόν, τα ακριβά προϊόντα ομορφιάς, γιατί η φύση μπορεί να δώσει λύσεις για τα πάντα.

Για να ανοίξετε το χρώμα των μαλλιών, μπορείτε κι εκεί να χρησιμοποιήσετε το λεμόνι. Πώς; Δεν έχετε παρά να στύψετε ένα λεμόνι, να ανακατέψετε τον χυμό με χλιαρό νερό και να τον ψεκάσετε στα μαλλιά σας. Στη συνέχεια μπορείτε να καθίσετε στον ήλιο για έως και μία ώρα και τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν σιγά σιγά μια πιο ανοιχτή απόχρωση.

Βάλτε τέλος στην ακμή. Μπορεί να ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά δεδομένου ότι τα λεμόνια έχουν αντιβακτηριακή δράση, μπορούν να βοηθήσουν ώστε να…

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης