Είστε σχεδόν έτοιμη για τη βραδινή σας έξοδο. Ντυμένη, έχετε φορέσει όλα τα αξεσουάρ σας, το μόνο που μένει είναι να χτενιστείτε. Κι εκεί που ακουμπά η βούρτσα τα μαλλιά σας συμβαίνει το μεγάλο σαμποτάζ!!!

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις η πρόληψη είναι η λύση για να αποφύγετε το κακό. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν καθαρίζετε τη βούρτσα σας είναι να αφαιρέσετε τα μαλλιά που έχουν μπερδευτεί επάνω της. Αυτό θα κάνει την υπόλοιπη δουλειά σας πολύ ευκολότερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείτε να το κάνετε με μια λεπτή χτένα ή με τα χέρια σας. Μουλιάστε τη βούρτσα σας στο νεροχύτη με νερό και σαμπουάν. Απλά γεμίστε το νεροχύτη με ζεστό νερό και προσθέστε λίγο σαμπουάν. Αναμείξτε με τα δάχτυλά σας μέχρι το διάλυμα να γίνει ομοιογενές. τα υπολείμματα θα αφαιρεθούν σχεδόν αμέσως. Αν η βρωμιά επιμένει χρησιμοποιήστε μια άλλη βούρτσα ή μια παλιά οδοντόβουρτσα για να τρίψετε τη βούρτσα που καθαρίζετε. Έτσι καθαρίζουν και οι δύο βούρτσες.

Αν η βούρτσα σας είναι από ξύλο ή από καουτσούκ, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια οδοντόβουρτσα βουτηγμένη σε μια μικρή ποσότητα από το σαπουνόνερο και να τρίψετε με αυτήν ελαφρά τη βούρτσα σας . Στη συνέχεια, ξεπλύνετε τη βούρτσα κάτω από τη βρύση με χλιαρό νερό. Μην αφήνετε την βούρτσα σας να μουλιάσει στο νεροχύτη, ούτε ακόμη και για μερικά λεπτά, και προσέξτε να μην απορροφήσει νερό η λαβή της.

Και στις δυο περιπτώσεις ξεπλύνετέ την κάτω από τη βρύση, με χλιαρό νερό. Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε καθαρή την βούρτσα των μαλλιών σας είναι να την προστατεύετε από την συσσώρευση υπολειμμάτων σαμπουάν και προϊόντων styling.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να την ξεπλένετε τακτικά και να προσπαθείτε να αφαιρείτε τα μαλλιά που σκαλώνουν επάνω της τουλάχιστο κάθε δύο μέρες. Ανεξάρτητα από το πόσο καθαρή θα διατηρηθεί η βούρτσα σας, το προτεινόμενο είναι η αντικατάστασή της τουλάχιστον μία φορά το χρόνο για να διατηρείτε την υγεία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης