Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα σώμα χωρίς ατέλειες, δεν είναι ανάγκη να «τρέχετε» στα ινστιτούτα ομορφιάς, μια και μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας μία μάσκα, η οποία μειώνει την όψη «φλοιού πορτοκαλιού» και επιδρά στο τοπικό πάχος. Τα υλικά είναι τα εξής: 20 ml από καθένα από τα παρακάτω φυτικά λάδια: γεράνι, λεβάντα, δεντρολίβανο, φύτρο σιταριού, πατσουλί, λάδι από κουκούτσια σταφυλιού. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα μπορείς να προσθέσεις και 10 σταγόνες από τα αιθέρια έλαια λεβάντας, κυπαρισσιού, πεύκου.

Η συνταγή: ζεσταίνετε για λίγο σε καθαρό μπρίκι τα φυτικά λάδια, ώστε να αναμειχθούν καλύτερα και ανακατεύετε καλά. Κατόπιν, τοποθετείτε το μείγμα σε ειδικό σκούρο μπουκαλάκι (θα βρείτε στο φαρμακείο). Προσθέτετε τα αιθέρια έλαια, κλείνετε καλά το πώμα του μπουκαλιού και ανακινείτε το περιεχόμενο, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε βράδυ, έπειτα από ζεστό μπάνιο, απλώνετε λίγο μείγμα σε καθαρό δέρμα, κάνοντας μασάζ με απαλές κινήσεις, σαν μαλάξεις. Εάν νιώσετε ένα ελαφρύ τράβηγμα, μην ανησυχήσετε. Αυτή η αίσθηση επιβεβαιώνει την επίδραση του μείγματος, που καταπολεμά την όψη «φλοιού πορτοκαλιού» και το τοπικό πάχος, ενώ χαρίζει βελούδινη υφή σε όλο το σώμα. Να θυμάστε απλώς να ανακινείτε καλά το μπουκαλάκι πριν από κάθε χρήση.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης