Σας έχουμε πει πολλές φορές, πως ένα lip gloss είναι αυτό που συμπληρώνει ένα σωστό μακιγιάζ και είναι αυτό που δίνει το ζουμερό αποτέλεσμα που επιθυμούμε!

Όμως τι γίνεται όταν δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε το τέλειο μακιγιάζ; Όταν ξυπνάμε τελευταία στιγμή, βάζουμε μόνο λίγο make- up και έξω… “από την πόρτα”; Τότε αφήνουμε το… μικρό μας τσαντάκι με τα καλλυντικά στο σπίτι;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμη και αν κυρίες μου, έρθει η μέρα που θα αποφασίσετε πως, “σήμερα θα βγω άβαφη”, σε καμία περίπτωση μην αφήσετε στο σπίτι το lip- gloss σας. Είναι προϊόν… “άμεσης ανάγκης”!

Μιλάμε πολύ σοβαρά! Το κρύο είναι πολύ… και οι συνέπειές του στην επιδερμίδα μας, και ιδιαίτερα, στα όμορφα και ευαίσθητα χείλη μας… γνωστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν έχουν “σκάσει” και τα δικά σας χείλη, αλλά δεν σας αρέσει το αποτέλεσμα του lip- balm σας, το οποίο πιστεύετε πως σας χλωμιάζει, τότε πρέπει να ξέρετε πως υπάρχουν lip- gloss που μπορούν να σας προστατεύσουν εξ’ ίσου, και ταυτόχρονα να δώσουν χρώμα στο πρόσωπό σας.

Τώρα που ξεκινούν και οι εκπτώσεις, κάντε μια έρευνα αγοράς λοιπόν, επιλέξτε αυτό που θεωρείτε καταλληλότερο για εσάς και απλά, μην το βγάλετε ΠΟΤΕ από την τσάντα σας!

Το χρώμα πρέπει να το επιλέξετε άβαφη. Έτσι, θα είστε σίγουρες πως σας ταιριάζει και σε περιπτώση που κάμια μέρα δεν έχετε προλάβει να βαφτείτε θα σας φωτίσει και θα σας δώσει λάμψη!

Είναι πολύ σημαντικό, το gloss που θα επιλέξετε να έχει αντιβακτηριδιακή δράση και να περιέχει ενυδατικά συστατικά, τα οποία θα προσφέρουν ένα “ζουμερό” αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα θα θρέφουν τα χείλη.

Απαραίτητα συστατικά στοιχεία είναι η βιταμίνη Α και Ε, οι οποίες είναι οι “βιταμίνες της επιδερμίδας”! Είναι σημαντικό, επίσης, να μην κολλάει στα χείλη και να έχει μεγάλη διάρκεια, ώστε να μην χρειάζεται να βάζετε και να ξαναβάζετε όλη μέρα.

Μην νομίζετε πως για να τα έχετε όλα αυτά σε ένα lip- gloss πρέπει να δώσετε μια περιουσία, 10 με 15 ευρώ είναι αρκετά!

Καλές αγορές λοιπόν…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης