Σίγουρα σας έχει τύχει να ξυπνήσετε ένα πρωί και να αντικρίσετε σε κάποιο σημείο του προσώπου σας ένα σπυράκι. Και όταν το σπυράκι βγαίνει την πιο ακατάλληλη στιγμή, τι κάνεις;

Καλό θα ήταν να μην ακολουθήσεις το περίφημο last minute tip: οδοντόκρεμα στο σπυράκι. Προτού το κάνεις μάθε γιατί πρέπει να βάζεις την οδοντόκρεμά σου μόνον στα δόντια σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα συστατικά που περιέχουν πολλές οδοντόκρεμες (μενθόλη, hydrogen peroxide, μαγειρική σόδα, αλκοόλ κ.λπ.) είναι τα ίδια με αυτά έχουν και οι θεραπείες για την ακμή.

Ωστόσο, όπως δεν κάνουν όλες οι θεραπείες για την ακμή, έτσι δεν κάνει και η οδοντόκρεμα για όλους και σίγουρα όχι οποιαδήποτε οδοντόκρεμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορεί να χρησιμοποιηθεί οδοντόκρεμα στα σπυράκια αρκεί να είναι λευκή (όχι τζελ), να μην είναι λευκαντική και να μην έχει χρώμα, αλλά φυσικά αυτή είναι μία λύση έκτακτης ανάγκης, καθώς εκτός από το να ξηραίνει το σπυράκι, ερεθίζει και το δέρμα.

Καλύτερα λοιπόν να προτιμήσετε εξειδικευμένα προϊόντα για την ακμή και να μείνετε μακριά από την οδοντόκρεμα που χρησιμοποιείτε για να πλένετε τα δόντια σας.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης