Κάθε εποχή έχει τις δικές της απαιτήσεις και τα δικά της προϊόντα ομορφιάς. Υποδεχτείτε το καλοκαίρι που είναι ήδη εδώ με ολοκαίνουργια αρώματα και προϊόντα περιποίησης που θα σας κάνουν να λάμπετε κάθε λεπτό. 

Για αυτό κάθε σεζόν οι εταιρείες καλλυντικών λανσάρουν τις ανανεωμένες εκδοχές των προϊόντων τους ώστε να είστε στο κλίμα της εποχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το make up

Σε υγρή μορφή αυτό το font de teint της Givenchy δίνει την αίσθηση ενός πραγματικού photoshop. Εάν λοιπόν αναρωτιόσασταν πώς βγαίνουν τόσο αψεγάδιαστες οι σταρ του Χόλυγουντ, τώρα μπορείτε να το καταφέρετε με αυτό το make up.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κραγιόν

Το νέο κραγιόν Addict από την Christian Dior δεν έχει ούτε 1 ούτε 2 αλλά… 20 νέες σαγηνευτικές αποχρώσεις. Θα εθιστείτε πραγματικά…

Η μάσκαρα

Η νέα μάσκαρα lash queen feather της Helena Rubistein θα δώσει όγκο στις βλεφαρίδες σας κάνοντάς τες να μοιάζουν σαν ψεύτικες. 

Τα αρώματα

La vie en rose με το ολοκαίνουργιο άρωμα Custo από την Custo Barcelona. Ανάλαφρο και δροσερό, ό,τι πρέπει για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες και νύχτες σας.

Splash! Η νέα σειρά αρωμάτων του Marc Jacobs σε τρεις εκδοχές, με βασιλικό, αχλάδι και γκρέιπφρουτ. Έπεται και συνέχεια…

Diamond Dust λέγεται το νέο άρωμα από την Agent Provocateur. Εμπλουτισμένο με γκλίτερ και ευχάριστες δροσερές νότες, θα γίνει ο καλύτερος σύντροφός σας για το φετινό καλοκαίρι.

Η μάσκα μαλλιών

Η Kerastase oleo-relax είναι η πρώτη μάσκα μαλλιών που τιθασεύει και λειαίνει τον όγκο και τα ξηρά μαλλιά. Ειδικά το καλοκαίρι που τα μαλλιά μας ξεραίνονται από τον ήλιο και τον αέρα, θα μας είναι απαραίτητη. 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης