Σε περίπτωση που θέλετε να μακρύνετε τα μαλλιά σας εδώ και καιρό και δεν τα καταφέρνετε, είτε επειδή δεν σας βοηθάει η ποιότητα της τρίχας σας είτε επειδή δεν διαχειρίζεστε σωστά τα μαλλιά σας, αυτές οι δέκα συμβουλές θα σας βοηθήσουν οπωσδήποτε να τα καταφέρετε και να αποχωριστείτε το καρέ σας – και όχι, δεν εννοούμε φορώντας extensions ή τρέσες, αλλά αποκτώντας δικά σας μακριά μαλλιά δυνατά και υγιή από τη ρίζα ως την άκρη.

1. Αγαπήστε το κούρεμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όση έκπληξη κι αν σας προκαλεί το ψαλίδι της κομμώτριάς σας, πρέπει να το θεωρείτε σύμμαχο και φίλο σας. Με το να κόβετε τα μαλλιά σας λίγο-λίγο στο κάτω μέρος τους, στ’ αλήθεια τα δυναμώνετε. Όταν κόβετε τις άκρες τους, απομακρύνετε το ταλαιπωρημένο τμήμα των μαλλιών και τους δίνετε boost να μακρύνουν, στην αντίθετη περίπτωση θα σπάνε. Κάθε τέσσερις μήνες λοιπόν κόψτε το τελευταίο ένα με ενάμισι εκατοστό των μαλλιών σας.

2. Χρησιμοποιήστε μαλακτική κρέμα. Αλλά πραγματικά πολλή

Αν νομίζετε πως το μαλακτικό μαλλιών δεν είναι και κάτι σπουδαίο, κάνετε λάθος. Όλα τα μαλλιά χρειάζονται μαλακτικό προϊόν κατά τη διάρκεια του λουσίματος είτε είναι κοντά, είτε μακριά, διότι αυτό που προσφέρουν είναι να τα ενδυναμώνουν αναπληρώνοντας τα λιπίδια και τις πρωτεϊνες μέσα στα λέπια της τρίχας. Μην το αμελείτε ποτέ όταν λούζεστε και κυρίως μην το τσιγκουνεύεστε σε ποσότητα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης