Όχι δεν είναι αυτό που φαντάζεστε, κάθε νύχι και διαφορετικό χρώμα. Δηλαδή πιο ζωηρά και ζωντανά χρώματα να πηγαίνουν με τα λουλούδια, τον ήλιο, την θάλασσα και το καλοκαίρι.

Τα ωραία και περιποιημένα άκρα σε μια γυναίκα είναι και το φετίχ πολλών ανδρών, και εμείς θα τα αφήσουμε έτσι; Όχι βέβαια! Αφού ούτως ή άλλως δεν απαιτεί και πολύ χρόνο, όσες ώρες και να εργαζόμαστε μπορούμε να αφιερώσουμε λίγο από τον πολύτιμο και σπάνιο ελεύθερο χρόνο μας στην ομορφιά των χεριών μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρίχνουμε μια ματιά στην φετινή καλοκαιρινή μόδα να δούμε τι χρώματα παίζουν. Παίρνουμε «την παλέτα και το πινέλο» και αρχίζουμε την φροντίδα και την υγιεινή των άκρων μας. Αφού έχουμε πάρει τα απαραίτητα και τα έχουμε έτοιμα, βάζουμε τα χέρια μας σε ένα κουβαδάκι με χλιαρό προς ζεστό νερό να μαλακώσουν τα πετσάκια, οι παρανυχίδες και το δέρμα γύρω από τα νύχια.

Παίρνουμε το ειδικό ψαλιδάκι βγάζουμε ότι είναι άχρηστο και περιττό, λιμάρουμε με μια τραχιά λίμα όλη την επιφάνεια του νυχιού να καθαρίσει και από κει, μετά με άλλη μια ειδική λίμα λιμάρουμε όλη την επιφάνεια πάλι για να γυαλίσουν, φτιάχνουμε και το σχήμα που επιθυμούμε. Στην συνέχεια περνάμε την βάση με διαφανές μανό το αφήνουμε 3-4 λεπτά να στεγνώσει λίγο. Παίρνουμε την «παλέτα και το πινέλο» και βάζουμε την πρώτη στρώση με το χρώμα εδώ θέλει λίγη προσοχή μην βγούμε έξω από τα όρια και διορθώνουμε μετά με το ασετόν την γύρω γύρω απροσεξία μας. Φτιάχνουμε και σχεδιάκια αν θέλουμε με πετρούλες και αυτοκολλητάκια Περνάμε άλλη μια στρώση με το γυαλιστικό για να γυαλίζουν και να σταθεροποιηθούν τα σχεδιάκια μας μην φύγουν κατευθείαν.

Είμαστε έτοιμες να σαρώσουμε το ανδρικό φετίχ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης