Όλες θέλουμε να έχουμε πλούσια, ζωντανά και υγιή μαλλιά. Η επεξεργασία τους όμως με διάφορες μεθόδους δημιουργεί αρκετά προβλήματα στις τρίχες.

Οι μόνιμες βαφές των μαλλιών επηρεάζουν την υγεία της τρίχας. Γίνονται πιο ευαίσθητα πιο ευπαθή και θέλουν περισσότερη περιποίηση για να παραμείνουν υγιή και λαμπερά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προτιμήστε να κάνετε ανταύγειες αντί για βαφή, γιατί δεν γίνονται τόσο συχνά και den ξεκινούν από τη ρίζα των μαλλιών αλλά πιο χαμηλά.

Μη βάφετε τα μαλλιά σας αν αντιμετωπίζεται κάποιο πρόβλημα στο τριχωτό της κεφαλής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποφύγετε να βάφετε τα μαλλιά σας αν έχει προηγηθεί ίσιωμα με χημικές ουσίες, όπως περμανάντ.

Δοκιμάστε τις φυσικές βαφές, είναι πιο ήπιες.

Είναι στο χέρι σας να έχετε απαλά, ζωντανά και χωρίς ψαλίδα μαλλιά.

Επιλέξτε το κατάλληλο σαμπουάν. Τα σαμπουάν που προορίζονται για βαμμένα, ξηρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά είναι οτι καταλληλότερο, εκτός αν μιλάμε για λιπαρά μαλλιά οπότε θα πρέπει να επιλέξετε σαμπουάν που ρυθμίζει την λιπαρότατα.

Για να είναι μαλακά και ευκολοχτένιστα χρησιμοποιήστε απαραιτήτως κοντίσιονερ μετά το σαμπουάν.

Μια φορά την εβδομάδα θα ήταν καλό να χρησιμοποιείτε μάσκα μαλλιών, ιδιαίτερα αν είναι ταλαιπωρημένα. Απλώστε την μάσκα για μερικά λεπτά σε βρεγμένα μαλλιά και μετά να ξεπλύντε. Ποτέ όμως μην τοποθετείτε κοντά στις ρίζες.

Αν χρησιμοποιείτε σεσουάρ, μην αγνοήσετε τα προϊόντα στάιλινγκ που θα προστατέψουν τα μαλλιά σας από την θερμότητα και το βούρτσισμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης