Υπάρχουν γυναίκες που δε θα έφευγαν ποτέ από το σπίτι τους χωρίς φον ντε τεν και άλλες που το χρησιμοποιούν μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις. Το γεγονός, όμως, είναι ένα. Αυτό θα καλύψει τυχόν ατέλειες και δυσχρωμίες και θα δώσει ομοιόμορφο χρώμα στην επιδερμίδα, προκειμένου να δεχθεί τα προϊόντα μακιγιάζ. Στην αγορά θα βρεις μεγάλη ποικιλία τους με πρωτοποριακές συνθέσεις, σε πληθώρα αποχρώσεων και για κάθε τύπο επιδερμίδας. Γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική
στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος, ώστε να καταλήξεις στο χρώμα που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου και να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Λιπαρή επιδερμίδα: Τα φον ντε τεν σε μορφή κόμπακτ είναι τα κατάλληλα. Τα συγκεκριμένα προϊόντα περιέχουν στη σύνθεσή τους πούδρα που καταπολεμούν τη γυαλάδα του δέρματος. Είναι ιδανικά για όλες τις επιδερμίδες και πολύ εύκολα στη χρήση. Καλή επιλογή για τις επιδερμίδες με τάση λιπαρότητας είναι και οι oil free συνθέσεις, σε ρευστή μορφή που ρυθμίζουν τις εκκρίσεις του σμήγματος και καλύπτουν τα μαύρα στίγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κανονική επιδερμίδα: Σου ταιριάζουν όλες οι υφές με τη ρευστή να αποτελεί την πλέον συνηθισμένη επιλογή.

Ξηρή ή αφυδατωμένη επιδερμίδα: Έχεις ανάγκη από κρεμώδεις συνθέσεις.

Νεανική επιδερμίδα: Ενδείκνυνται τα φον ντε τεν σε μορφή μους ή οι ενυδατικές κρέμες με χρώμα, που είναι πιο εύχρηστες και εξασφαλίζουν φροντίδα και ομοιόμορφη απόχρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιδερμίδα με ρυτίδες και σημάδια χαλάρωσης: Αναζήτησε ένα φον ντε τεν με ισχυρές αντιγηραντικές συνθέσεις που αγκαλιάζουν σαν δίχτυ το περίγραμμα του προσώπου και το ανορθώνουν, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό εφέ λίφτινγκ, ενώ συγχρόνως οι χρωστικές τους διαχέουν το φως και απαλύνουν οπτικά τις ρυτίδες.

Επιδερμίδα με ακμή, ουλές και δυσχρωμίες: Τα καλυπτικά φοντ ντε τεν σου είναι απολύτως απαραίτητα. Τα προϊόντα αυτά ανήκουν σε ξεχωριστή κατηγορία μακιγιάζ και, με τις ειδικές διορθωτικές χρωστικές που περιέχουν και την πλούσια υφή τους, παρέχουν υψηλή κάλυψη σε κάθε ατέλεια.

Πηγή: shape.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης