Κάθε εποχή έχει τα «πρέπει» της. Ποια είναι αυτά; Μα φυσικά ότι πρέπει να φαίνεστε και να είστε δροσερές, φρέσκες, ανανεωμένες.

Τα μυστικά αυτά ακολουθούν παρακάτω!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για φωτεινή επιδερμίδα, απλώστε στο πρόσωπο πούδρες και ρουζ που συνδυάζουν ματ ή ελαφρώς ιριδίζουσες αποχρώσεις και τονίστε τα μάγουλα με shimmer που αντανακλούν στο φως.

Ζωηρά χρώματα στο μακιγιάζ, τα έντονα χρώματα αποτελούν το «κλειδί» για το φετινό λουκ της άνοιξης και του καλοκαιριού. Το βιολετί, το κίτρινο, το πετρόλ, το πράσινο, το μπλε συνδυάζονται δίνοντας μια χαρούμενη νότα.

Για τολμηρά χείλη και νύχια, ξεχάστε για λίγο τις κλασικές αποχρώσεις και κάντε μια εμφάνιση πιο τολμηρή. Το πορτοκαλί, το κοραλλί και το κόκκινο της φωτιάς είναι τα χρώματα που θα δώσουν την ξεχωριστή πινελιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βλέμμα μεταλλικό, για να τονίσετε τα μάτια σας, αντικαταστήστε τις σκούρες αποχρώσεις με μεταλλικές ή με βαθιές αποχρώσεις του καφέ. Για να φωτίσετε, απλώστε χάλκινη ή χρυσή σκιά στην εσωτερική γωνία του βλεφάρου.

Διακριτικό μαυρισμα, τίποτα δεν χαρίζει περισσότερη λάμψη υγείας από μια μπρονζέ πούδρα. Επειδή ακόμη δεν έχετε μαυρίσει, διαλέξτε μια σε ανοιχτό τόνο, για να έχετε φυσικό αποτέλεσμα χρησιμοποιείστε ένα μεγάλο πινέλο για να την απλώσετε στα σημεία που κοκκινίζετε από τον ήλιο.

Το καλοκαίρι φέτος θα σας χαρίσει λάμψη και δροσιά!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης