Μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Cara Delevigne στα φετινά AMAs, η οποία συνδύασε το ασημένιο λαμέ κοστούμι της με ένα τολμηρό, πολύχρωμο μακιγιάζ στα μάτια, εμπνευσμένο από την Debbie Harry. 
Ευτυχώς για εμάς η makeup artist της, Kelsey Deenihan, αποκάλυψε όλα τα μυστικά του eye catching look της:

Επιδερμίδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για να ενυδατώσω το δέρμα, χρησιμοποίησα την Diorsnow Illuminiating Cloud Cream σε όλο το πρόσωπο και το ντεκολτέ, η οποία μειώνει την ανεπιθύμητη γυαλάδα, αφήνοντας ακτινοβόλα λάμψη. Για να ξεκινήσω το μακιγιάζ, εφάρμοσα μια λεπτή στρώση Dior Forever Skin Glow αναμειγνύοντας τις αποχρώσεις 1Ν και 1,5Ν, χρησιμοποιώντας το Dior Backstage Full Coverage Fluid Foundation Brush #12 για άψογη, ομοιόμορφη κάλυψη.

Για να φωτίσω κάτω από τα μάτια, άπλωσα το Dior Forever Skin Correct #2CR. Ταμπόναρα απαλά το Dior Rouge Blush Golden Nights Collection Limited Edition #353 Rose Frisson κατά μήκος των μήλων έως τις εξωτερικές γωνίες των ματιών για να προσθέσω μια πινελιά χρώματος στα μάγουλά της. Για να εντείνω το χρώμα, χρησιμοποίησα το κάτω αριστερό χρώμα από την Dior 5 Couleurs Couture #879 Rouge Trafalgar», είπε.

Περισσότερα στο govastileto.gr 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης