Ο χειμώνας έχει κάνει την εμφάνισή του και μαζί με αυτόν το φριζάρισμα στα μαλλιά μας. Η υγρασία από τις βροχές και ο αέρας είναι οι κύριοι υπαίτιοι του φριζαρίσματος. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να περιποιείσαι τα μαλλιά σου και αυτά να μην τιθασεύονται με τίποτα.

Διαβάστε έξυπνους τρόπους για να έχετε μαλλιά λεία, υγιή και λαμπερά, σε πείσμα του χειμώνα που τα θέλει να είναι χωρίς όγκο και ατίθασα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Μη λούζεστε κάθε μέρα. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, το καθημερινό λούσιμο μπορεί τελικά να κάνει κακό στην τρίχα, καθώς την απογυμνώνει από τα φυσικά έλαια που τη διατηρούν ελαστική. Αν έχετε έντονο πρόβλημα λιπαρότητας, δοκιμάστε ανάμεσα στα λουσίματα τη λύση του ξηρού σαμπουάν σε σπρέι που θα σας βγάλει από την αμήχανη θέση.

– Αναμείξτε conditioner με 2-3 σταγόνες serum κατά του φριζαρίσματος. Τα μαλλιά σας θα πειθαρχήσουν απόλυτα!

– Χρησιμοποιήστε τα έλαια μαλλιών, που είναι cocktails από τα πιο ευεργετικά φυτικά έλαια όμως, με υφή τόσο ανάλαφρη, που περιποιούνται εντατικά τα μαλλιά με τον πιο διακριτικό τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Αποφύγετε να ξεβγάζετε τα μαλλιά σας με ζεστό νερό. Όσο κι αν προτιμάτε το ζεστό νερό λόγω του χειμώνα για να αποφύγετε το φριζάρισμα, όταν λούζεστε πρέπει να συντομεύετε όσο γίνεται τον χρόνο που μένετε κάτω από το ζεστό νερό, και φροντίστε ώστε το τελευταίο ξέβγαλμα να το κάνετε με χλιαρό νερό. Το ζεστό νερό ανοίγει τα λέπια της τρίχας, την οδηγεί στην αφυδάτωση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης