Tα κύτταρα του σώματος αφομοιώνουν θρεπτικές ουσίες, χάρη στις οποίες ανανεώνονται τις βραδινές ώρες.

Τα προϊόντα βραδινής περιποίησης καλύπτουν εξειδικευμένες ανάγκες της επιδερμίδας. Η άποψη ότι οι κρέμες νυκτός είναι βαριές και ενδείκνυνται μόνο για τα πολύ ώριμα και πολύ ξηρά δέρματα ανήκει σαφώς στο παρελθόν. Πλέον αφορούν κάθε γυναίκα που ζει στους σύγχρονους ρυθμούς ζωής, ακόμη και αν έχει τα μισά από τα προαναφερόμενα χρόνια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που κάνει τις κρέμες νυκτός να διαφέρουν από εκείνες της ημέρας είναι οι ίδιες οι διεργασίες του οργανισμού όταν πέφτει το σκοτάδι. Είναι χαρακτηριστικό ότι τη νύχτα ο σχηματισμός των καταστροφικών ελεύθερων ριζών βρίσκεται στο κατώτερο επίπεδο και άρα είναι η καλύτερη στιγμή να αφοπλιστούν όσες έχουν συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Παράλληλα, η διεργασία ανάπλασης των κυττάρων γίνεται κυρίως τη νύχτα και άρα τα σωστά συστατικά θα μπορέσουν να την ενισχύσουν, ενώ τροφοδοτώντας το δέρμα με τα στοιχεία που χρειάζεται το βοηθάτε ουσιαστικά να λειτουργήσει σωστά την ημέρα και να υπερασπιστεί τον εαυτό του κατά της ηλιακής ακτινοβολίας, της ρύπανσης και του στρες.

Για το λόγο αυτό είναι χρήσιμο σε κάθε γυναίκα άνω των 30 ετών προκειμένου να λειτουργήσει προληπτικά κατά της φωτογήρανσης και των ρυτίδων, στις γυναίκες άνω των 40 που τα λιπίδια της επιδερμίδας τους μειώνονται λόγω της εμμηνόπαυσης, στις γυναίκες με ξηρό ή μικτό δέρμα που χρειάζεται θρέψη και σε όσες ζουν σε περιοχές με έντονη ηλιοφάνεια που κινδυνεύουν από την πρόωρη γήρανση.

Επιλέξτε λοιπόν την κρέμα νυκτός, ανάλογα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της επιδερμίδας σας. Και κάθε πρωί βγείτε.ασπροπρόσωπες!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης