Πιστεύετε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για το μακιγιάζ των ματιών σας ή μερικές φορές βλέπετε στο αποτέλεσμα ότι κάτι λείπει; Για να είστε σίγουρες, λοιπόν, εμείς σας παραθέτουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία, για να κάνετε το μακιγιάζ των ματιών σας

Πινέλο για το περίγραμμα των ματιών:
Πολύ λεπτό πινέλο με σφιχτές τρίχες για την εφαρμογή του eye liner.

«Πλατύ εύκαμπτο πινέλο για την εφαρμογή της σκιάς στα βλέφαρα. Μια καφέ συμπαγή σκιά είναι απαραίτητη και μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλα σημεία του προσώπου, όπως για να δημιουργήσουμε γωνίες και κοψίματα στο πρόσωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα μαύρο eyeliner ή μια μαύρη σκιά σε μορφή κρέμας την οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε με το λεπτό πινέλο για το περίγραμμα των ματιών.

Μια παλέτα με σκούρες και ανοιχτές σκιές σε φυσικές αποχρώσεις είναι απαραίτητη, για να φωτίσουμε και να σκιάσουμε τα σημεία που θέλουμε.

Μαύρη μάσκαρα για όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες. Ένα ειδικό ψαλίδι με το οποίο γυρίζουμε τις βλεφαρίδες προς τα πάνω πριν από την εφαρμογή της μάσκαρας για πιο εντυπωσιακό βλέμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To κονσίλερ εφαρμόζεται κάτω από τα μάτια, έχει κρεμώδη υφή, εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους και δείχνει τα μάτια πιο ξεκούραστα. Θα πρέπει να επιλέξουμε τη σωστή απόχρωση, για να επιτύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Συνήθως, οι κύκλοι κάτω από τα μάτια έχουν μπλε αποχρώσεις, οπότε θα πρέπει να διαλέξουμε ένα κονσίλερ σε ροζ αποχρώσεις. Απαραίτητο είναι και ένα πλατύ πινέλο μαλακό για τη σωστή εφαρμογή του κονσίλερ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης