Kαρποί, αυτιά, λαιμός! Αυτά είναι τα σημεία, τα οποία υποδέχονται συνήθως το αγαπημένο σας άρωμα. Υπάρχουν όμως και εκείνα που, μυστικά και απενεχοποιημένα, υπόσχονται μεγαλύτερη διάρκεια και ένταση.

Υπάρχουν κάποια σημεία-κλειδιά τα οποία παραμελείτε, γιατί δεν γνωρίζετε ότι μπορούν να αναδείξουν το αγαπημένο σας άρωμα. Για παράδειγμα, τα μαλλιά είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να υποδεχτούν μερικά φσσστττ από το άρωμα σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό συμβαίνει, γιατί οι τρίχες συγκρατούν τις μυρωδιές με μεγαλύτερη διάρκεια. Ωστόσο, θα περάσει από το μυαλό σας ότι το αλκοόλ του αρώματος μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα και αφυδάτωση στα μαλλιά. Και έχετε δίκιο. Γι αυτό είναι προτιμότερο να ψεκάζετε το άρωμα σας πρώτα πάνω σε μια βούρτσα! Να σας θυμίσουμε ότι στο εμπόριο θα βρείτε αρώματα αποκλειστικά για τα μαλλιά.

Το σημείο που υποδέχεται το πρώτο ψέκασμα είναι πίσω από τα αυτιά, αλλά το πάνω μέρος τους (π.χ. εκεί που φοράμε τα σκουλαρίκια ) είναι πιο ενυδατωμένο και αναδεικνύει καλύτερα τις μυρωδιές.

Αν έχετε πολύ ευαίσθητο δέρμα και φοβάστε ότι το άρωμα προκαλεί ερεθισμούς και κοκκινίλες, ψεκάστε το πρώτα πάνω στο κολιέ ή το βραχιόλι σας και μην το φέρνετε σε άμεση επαφή με την επιδερμίδα σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, ο οφαλός είναι το πλέον κατάλληλο σημείο για το άρωμα σας, ειδικά το καλοκαίρι και μάλιστα όταν φοράτε crop top ή bikini. Εξάλλου, κάθε περιοχή του σώματος που εκπέμπει ζέστη, εντείνει την αξία του αρώματος.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης