Γιατί οι Λατίνες έχουν έντονη φυσική ομορφιά; Μάλλον κάποια μυστικά θα έχουν, αυτά που θα αποκαλύψουμε παρακάτω!

Στη Βραζιλία οι γυναίκες τρίβουν το κορμί τους με άμμο για να κάνουν απολέπιση, αλλά και για να διώξουν την κυτταρίτιδα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γυναίκες της Δομινικανής Δημοκρατίας χρησιμοποιούν το σκόρδο για να κρατήσουν τα νύχια τους γερά. Τεμαχίζουν ένα σκόρδο, το βάζουν σε ένα βερνίκι νυχιών που θα χρησιμοποιήσουν και το αφήνουν για μια εβδομάδα. Μετά το εφαρμόζουν στα νύχια τους!

Στη Χιλή χρησιμοποιούν κόκκινα σταφύλια για λαμπερό δέρμα. Κάνουν μια πάστα από από μια χούφτα κόκκινα σταφύλια και αναμιγνύουν σε αυτά 2 κουταλιές της σούπας λευκή σκόνη. Απλώστε το σαν μάσκα, αφήστε το για 10 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Η μάσκα αυτή ξυπνάει το κουρασμένο δέρμα.

Οι γυναίκες στην Κολομβία είναι γνωστό ότι έχουν όμορφο δέρμα. Το μυστικό τους; Πολτοποιούν μερικές φράουλες, προσθέτουν γιαούρτι και μέλι, και φτιάχνουν μια μάσκα. Την εφαρμόζουν για 20 λεπτά και μετά ξεπλένουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Πουέρτο Ρίκο χρησιμοποιούν το ελαιόλαδο για τα μαλλιά και τα νύχια. Τρίβουν λίγο στο τριχωτό της κεφαλής και στα νύχια για φωτεινά και υγιή μαλλιά και νύχια.

Στην Κόστα Ρίκα φτιάχνουν το δικό τους conditioner μαλλιών. Προσθέτουν ένα κουταλάκι μέλι στη μαλακτική τους κρέμα για τα μαλλιά.

Στο Μεξικό οι γυναίκες (συμπεριλαμβανομένης της Salma Hayek) χρησιμοποιούν το «Mimosa tenuiflora» (ένα φυτό που φυτρώνει στο νότιο Μεξικό και στη Βραζιλία) για νεανική επιδερμίδα. Διαθέτει τόνους θεραπευτικές ιδιότητες! 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης