Αναρωτιέστε πως βγαίνουν τόσο αψεγάδιαστες οι σταρ του Χόλυγουντ; Εκτός από το θαυματουργό Photoshop, έχουν κι εκείνες τα δικά τους μυστικά ομορφιάς που τις κάνουν να δείχνουν πάντα λαμπερές και όμορφες. Θέλετε να μάθετε και εσείς ποια είναι αυτά τα μυστικά; Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα tips τους που μπορείτε και εσείς πολύ εύκολα να ακολουθήσετε χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Drew Barrymore είναι γνωστή για το φυσικό μακιγιάζ που χρησιμοποιεί σε όλες τις εμφανίσεις της και γιατί να μην το κάνει αφού διαθέτει μια από τις πιο λαμπερές επιδερμίδες του Χόλυγουντ. Πώς το καταφέρνει αυτό; Χρησιμοποιεί κάθε μέρα μια ειδική κρέμα που περιέχει βιταμίνη Κ και συγκεκριμένα τη Dermal K που κοστίζει μόλις 20$. Εάν δεν τη βρίσκετε στη χώρα μας, μπορείτε να αγοράσετε μια παρόμοια που να περιέχει βιταμίνη Κ. Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.

Η Renee Zellweger από την άλλη προτιμά να κάνει μια ειδική αναζωογονητική μάσκα προσώπου σε spa του Λος Άντζελες. Εσείς όμως μπορείτε να την κάνετε άνετα και στο σπίτι σας. Αυτό που θα χρειαστείτε είναι ένα τσάι με βιταμίνη C. Το βράζετε και έπειτα το τοποθετείτε σε ένα μπολ με παγάκια για να κρυώσει. Αφού γίνει αρκετά παγωμένο, τυλίγετε το φακελάκι του τσαγιού σε ένα χαρτομάντιλο και κάνετε ελαφρύ μασάζ σε ολόκληρο το πρόσωπο. Θα νιώσετε αμέσως την αίσθηση της ανακούφισης και της αναζωογόνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη δράση μιας κρέμας νυκτός επιλέγει η Jennifer Garner για την περιποίηση της επιδερμίδας της. Γνωρίζει καλά ότι μια κρέμα ενεργεί καλύτερα το βράδυ διότι όταν το σώμα μας είναι ξεκούραστο τότε απελευθερώνονται οι ορμόνες που ευνοούν την παραγωγή του κολλαγόνου. Ως γνωστόν το κολλαγόνο συσφίγγει και δίνει νεανική όψη στο δέρμα μας. Επιλέξετε λοιπόν μια καλή κρέμα νυκτός και μην ξεχνάτε να την απλώνετε σε καθαρό πρόσωπο κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο.

Θέλετε κι εσείς να αποκτήσετε το natural look της Angelina Jolie; Είναι πανεύκολο. Τονίζετε τα μάτια σας με ένα eyeliner και μια σκιά σε παλ αποχρώσεις. Ενώ το υπόλοιπο σύνολο θα κινηθεί σε φυσικούς τόνους. Διαλέξετε ένα ανοιχτόχρωμο make up ανάλογα πάντα με τον τύπο του δέρματός σας και ένα ρουζ σε ανοιχτό ροδακινί. Φυσικά προτιμήστε και ένα lip gloss άχρωμο αλλά με λίγο glitter για να σας δώσει λάμψη. Και είστε μια κούκλα!

Αν θέλετε να έχετε λαμπερά μαλλιά σαν της Anne Hathaway μην ξεχνάτε μετά από κάθε λούσιμο να τοποθετείτε και το ανάλογο conditioner το οποίο θα ξεβγάζετε πάντα με κρύο νερό. Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να χρησιμοποιείτε και μια μάσκα μαλλιών 1- 2 φορές την εβδομάδα ενώ δεν ξεχνάτε να κόβετε κάθε 3 μήνες τις άκρες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης